Administratiekantoor EasyZZP Zierikzee – Zeeland

Ben je op zoek naar een modern administratiekantoor in Zeeland of West-Brabant? Vanuit het voormalig Zweeds Rode Kruis Ziekenhuis in Zierikzee bedienen wij kleine tot middelgrote ondernemers met de modernste online software maar tegelijkertijd hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Bij ons staat altijd de koffie met een Zeeuwse bolus of Zeeuwse babbelaar klaar en nemen we de tijd voor een goed gesprek. Onze moderne manier van werken bevat een online webtool, een App voor je smartphone en we doen al je aangiften. Dit alles doen wij voor een vast bedrag per maand en daarbij is ons motto “geen verrassingen achteraf”.

  • Moderne online software maar wel persoonlijk contact

  • Vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf

  • Complete online tool en app

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Verkoopfactuurmodule: Verstuur eenvoudig uw facturenVraag een offerte aan


Starter

97p/m
  • Voor de startende ZZP’er. Hulp nodig bij de opstart? Wij helpen je graag! Nu de eerste 6 maanden €89/p.m. Tot ongeveer 120 facturen p/j

Basis

127p/m
  • Voor de ZZP’er en eenmanszaak zonder personeel. U onderneemt, wij verzorgen de administratie en aangiften! Vanaf ongeveer 120 facturen p/j.
Bekijk onze tarieven

Onze locatie Zierikzee – Zeeland

Zweeds Rode Kruis Ziekenhuis in Zierikzee

Koning Gustaafweg 2, Hoofdingang, unit 1104, 4301 NP Zierikzee

010 – 26 80 774

“Ondernemen zonder de zorgen van een administratie”

Ben je op zoek naar een administratiekantoor in Zierikzee – Zeeland? Dan ben je bij EasyZZP aan het juiste adres! Onze locatie in Zierikzee is gevestigd in het voormalig Zweeds Rode Kruis Ziekenhuis in Zierikzee aan de Koning Gustaafweg 2. Onze locatie in Zierikzee is met de auto goed te bereiken. Naast Zierikzee hebben wij ook locaties in Utrecht, Zwolle, Apeldoorn, Amsterdam en Rotterdam. Bekijk hier de mensen van EasyZZP.
Voor een vast maandbedrag doen wij je volledige administratie. Wij verwerken je in- en verkoopfacturen, salaris en stellen je aangiften op (omzetbelasting en inkomstenbelasting, en bij een B.V. de vennootschapsbelasting). Dit alles doen wij in een online applicatie waar je zelf ook toegang tot hebt. Zo heb je altijd een actueel inzicht in je administratie! De boekhouders van EasyZZP administratiekantoor Zierikzee helpen je daarnaast met al je administratieve en fiscale vragen.

Met onze app maak je direct een foto van een bonnetje en staat deze direct klaar in je administratie. Verkoopfacturen kun je zelf snel en eenvoudig uit je eigen portaal digitaal versturen naar je klanten. Ook hebben wij een koppeling met de ABN AMRO, Rabobank, ING en KNAB bank waarbij automatisch je afschriften worden gedownload en in je administratie worden verwerkt.

Onze werkwijze

“Wij besteden onze tijd liever aan ondernemen, voor de administratie hebben we EasyZZP. Goede software, altijd inzicht door de webtool en een vast tarief per maand! Wij besteden nu minder tijd en geld aan onze administratie en hebben meer inzicht in de cijfers”

Daan, Brandfirm

Neem contact op voor een vrijblijvend demo

Klik hier