Bel ons op 085-3033468

Administratiekantoor Zwolle

/Administratiekantoor Zwolle
Administratiekantoor Zwolle2019-01-11T14:48:10+00:00

EasyZZP Zwolle

Ben je op zoek naar een modern en jong administratiekantoor in Zwolle ? Administratiekantoor EasyZZP Zwolle verzorgt vanuit ons kantoor direct naast het Centraal Station jouw volledige administratie en al je aangiften. EasyZZP is een administratiekantoor voor mensen die willen ondernemen zonder de zorgen van een financiële administratie. Met kleinschalige administratiekantoren in Zwolle, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam verzorgen onze boekhouders voor ZZP’ers en kleine MKB ondernemers de administratie en belastingaangiften.

  • Naast het Centraal Station gevestigd

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Moderne online software maar wel persoonlijk contact

  • Vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf

  • Webtool en app voor alle klanten

  • Verkoopfactuurmodule: Verstuur eenvoudig uw facturen

Vraag een offerte aan

Onze locatie

Locatie naast het Centraal Station

Westerlaan 51, 8011 CA Zwolle

038-2020663

Starter

97p/m
  • Voor de startende ZZP’er. Hulp nodig bij de opstart? Wij helpen je graag! Nu de eerste 6 maanden €89/p.m. Tot ongeveer 120 facturen p/j

Basis

127p/m
  • Voor de ZZP’er en eenmanszaak zonder personeel. U onderneemt, wij verzorgen de administratie en aangiften! Vanaf ongeveer 120 facturen p/j.

Plus

157p/m
  • Voor de wat grotere eenmanszaken en VOF’s met veel transacties. Personeel? Per salarisstrook € 15,-. V.a. ongeveer 240 facturen p/j.

DGA

187p/m
  • Voor de MKB ondernemers met als rechtsvorm een B.V. of de grotere eenmanszaken en VOF’s. Ga voor meer informatie naar EasyMKB.nl.
Gratis demo

“Ondernemen zonder de zorgen van een administratie”

Door gebruik te maken van moderne online software en een persoonlijke aanpak kunnen wij je altijd voorzien van up to date cijfers en door de effiecientie hebben wij de tijd om jou van ongevraagd advies te voorzien of samen te zoeken naar besparingen of kansen in de markt. Facturen kun je digitaal doormailen naar je eigen persoonlijke mailbox. Met de app kun je alle informatie van jouw boekhouding raadplegen waar en wanneer u wilt! Tevens kun je direct na aanschaf bonnetjes fotograferen en uploaden naar de administratie waarna wij deze voor je verwerken.

Woon je in Zwolle én ben je zelfstandig ondernemer? Dan is onze vestiging in Zwolle dé plek waar jij je financiële administratie kan laten regelen. We zijn gevestigd aan de Westerlaan 51, vlakbij het centrum. Vanaf station Zwolle loop je in een paar minuten ons kantoor binnen.De administratieve dienstverlening van EasyZZP bestaat uit het volledig verwerken van de boekhouding in onze online tool en het doen van de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting.

Dennis is het aanspreekpunt van EasyZZP Zwolle. ‘’Ondernemers verdienen persoonlijk contact maar wel in combinatie met moderne online software! Zij moeten 24/7 inzicht hebben in een actuele administratie en zich kunnen focussen op belangrijkere zaken’’, aldus Dennis. Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte aanvragen dan kunt u per telefoon of per mail contact op nemen. Uiteraard kunt je ook via de chat op onze website vrijblijvend contact op nemen.

Onze werkwijze

“In mijn zoektocht naar een goede boekhouder heb ik bij diverse administratiekantoren offertes opgevraagd. EasyZZP kwam als beste uit de bus qua prijs/kwaliteit. Met kantoren in Utrecht, Zwolle, Amsterdam en Rotterdam zijn ze goed bereikbaar.
EasyZZP Zwolle werkt erg snel en had mijn cijfers/omzet en vooral openstaande debiteuren heel snel inzichtelijk. Hierdoor kan ik mij beter focussen op mijn onderneming. Bonnetjes kan ik eenvoudig via een APP op de telefoon aanleveren en mijn verkoopfacturen maak ik in de handige verkoopmodule. Dennis mijn vaste contactpersoon is altijd bereikbaar via Whapp, mail of telefoon! Superdienstverlening.”

Hielke, HBU training en advies

Ondernemers in Zwolle

In Zwolle zijn op het moment ruim 7000 ZZP-ers actief. De meeste daarvan zijn werkzaam in de zakelijke dienstverlening (29%) en de bouw (13%). Voor deze ondernemende Zwollenaren is er heel wat ondersteuning in de stad! Naast dat wij jouw administratie regelen, is er ook een speciale stichting voor ZZP-ers in Zwolle, de ‘’ZP Netwerken Regio Zwolle’’. Zij streven ernaar om de economische kracht van zelfstandige professionals te verbeteren.

Voor ZZP’ers in de bouw is er ook de mogelijkheid om je aan te sluiten bij Zelfstandigen Bouw. Daarnaast zijn er verschillende flexwerkplekken waar je als ZZP-er in Zwolle terecht kan. Zo kun je als creatieve ZZP-er een werkruimte huren bij ‘’Creatieve coöperatie Zwolle’’, maar ook de bibliotheek van Zwolle is een ideale ruimte om rustig aan je onderneming te werken. Wil je meer lezen over ondernemen als ZZP’er in Zwolle? Lees dan onze blog ZZP’er Zwolle: Dit moet je weten over ZZP Zwolle

Administratiekantoor Zwolle

Vraag nu vrijblijvend een persoonlijke offerte aan

Klik hier
Klik hier
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer info Oke, ik begrijp het en ga akkoord