Administratiekantoor Zwolle

Jouw administratiekantoor en boekhouder in Zwolle

EasyZZP is een administratiekantoor voor mensen die willen ondernemen zonder de zorgen van een financiële administratie. Met kleinschalige administratiekantoren in Zwolle, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam verzorgen onze boekhouders voor ZZP’ers en kleine MKB ondernemers de administratie en belastingaangiften.
Door gebruik te maken van moderne online software en een persoonlijke aanpak kunnen wij je altijd voorzien van up to date cijfers en door de effiecientie hebben wij de tijd om jou van ongevraagd advies te voorzien of samen te zoeken naar besparingen of kansen in de markt. Facturen kun je digitaal doormailen naar je eigen persoonlijke mailbox. Met de app kun je alle informatie van jouw boekhouding raadplegen waar en wanneer u wilt! Tevens kun je direct na aanschaf bonnetjes fotograferen en uploaden naar de administratie waarna wij deze voor je verwerken.

  • Administratiekantoor Zwolle: Locatie nabij het centrum
  • Moderne online software maar wel persoonlijk contact
  • Vast maandbedrag. Geen verrassingen achteraf
  • Online boekhouden; altijd inzicht in je administratie
  • Verkoopfactuurmodule: Verstuur eenvoudig uw facturen
Vrijblijvend kennismaken

Administratiekantoor Zwolle

De werkwijze van EasyZZP – administratiekantoor Zwolle:
Online boekhouden mét persoonlijk contact

De werkwijze van easyZZP is helder en simpel: In de regio Zwolle zorgen wij voor jouw administratie zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. Om dit zo goed mogelijk te doen maken wij gebruik van de nieuwste online boekhoudsoftware voor ondernemingen.

Direct ’n offerte?

Vast maandbedrag v.a. EUR 89,- pm

Administratiekantoor EasyZZP Zwolle hanteert vaste maandbedragen. Het vaste maandbedrag is inclusief het verwerken van uw administratie, de online tools, de aangiften omzet belasting en aangifte inkomstenbelasting en de verkoopfactuurmodule. Met deze verkoopfacturen stelt u eenvoudig een (digitale) factuur op naar uw klanten.
Lees hier meer over onze pakketten en tarieven of neem vrijblijvend contact met ons op.
Pakketten

EasyZZP locatie Zwolle

Woon je in Zwolle én ben je zelfstandig ondernemer? Dan is onze vestiging in Zwolle dé plek waar jij je financiële administratie kan laten regelen. We zijn gevestigd aan de Westerlaan 51, vlakbij het centrum. Vanaf station Zwolle loop je in een paar minuten ons kantoor binnen.De administratieve dienstverlening van easyZZP bestaat uit het volledig verwerken van de boekhouding in onze online tool en het doen van de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting.
Dennis Otten is het aanspreekpunt van EasyZZP Zwolle. ‘’Ondernemers verdienen persoonlijk contact maar wel in combinatie met moderne online software! Zij moeten 24/7 inzicht hebben in een actuele administratie en zich kunnen focussen op belangrijkere zaken’’, aldus Dennis. Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte aanvragen dan kunt u per telefoon of per mail contact op nemen. Uiteraard kunt u ook via de chat op onze website vrijblijvend contact op nemen.

In Zwolle zijn op het moment ruim 7000 ZZP-ers actief. De meeste daarvan zijn werkzaam in de zakelijke dienstverlening (29%) en de bouw (13%). Voor deze ondernemende Zwollenaren is er heel wat ondersteuning in de stad! Naast dat wij jouw administratie regelen, is er ook een speciale stichting voor ZZP-ers in Zwolle, de ‘’ZP Netwerken Regio Zwolle’’. Zij streven ernaar om de economische kracht van zelfstandige professionals te verbeteren. Voor ZZP’ers in de bouw is er ook de mogelijkheid om je aan te sluiten bij Zelfstandigen Bouw. Daarnaast zijn er verschillende flexwerkplekken waar je als ZZP-er in Zwolle terecht kan. Zo kun je als creatieve ZZP-er een werkruimte huren bij ‘’Creatieve coöperatie Zwolle’’, maar ook de bibliotheek van Zwolle is een ideale ruimte om rustig aan je onderneming te werken. Wil je meer lezen over ondernemen als ZZP’er in Zwolle? Lees dan onze blog ZZP’er Zwolle: Dit moet je weten over ZZP Zwolle.

Administratiekantoor Zwolle

Vraag nu vrijblijvend een persoonlijke offerte aan