Boekhouder Utrecht, Amsterdam, Zwolle en Rotterdam | EasyZZP

EasyZZP – boekhouder in de regio Amsterdam, Utrecht Rotterdam en Zwolle

  • Specialist online boekhouden ZZP
  • Moderne online software
  • Jonge en meedenkende boekhouders
  • Uw eigen online portaal en App
  • Vast bedrag per maand
  • Boekhouder in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle
  • Ook voor de eenmanszaak en B.V. met personeel
Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze boekhouders? Vul dan hier uw gegevens in.

Online boekhouder met persoonlijk contact

EasyZZP voert als ZZP boekhouder de volledige boekhouding en doet alle aangiftes voor de ZZP’er. Uw boekhouding verwerken wij in de modernste online software waardoor u altijd actueel inzicht heeft in uw administratie en boekhouding. Als klant van EasyZZP heeft u een eigen domein en de beschikking over een app op uw telefoon waarmee u onder andere foto’s kunt maken van uw bonnetjes en deze direct upload naar uw boekhouding. Zo heeft u altijd uw volledige boekhouding bij de hand, waar u ook bent. De prijzen van easyZZP zijn simpel, u betaalt een vast bedrag per maand en hiervoor voeren wij uw volledige boekhouding en doen uw aangiftes omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting en het opstellen van de jaarrekening. Zo heeft u geen verrassingen achteraf en helpen wij u gebruik te maken van alle fiscale voordelen! De boekhouders van EasyZZP denken actief met uw bedrijf mee en staan 5 dagen per week voor u klaar met persoonlijk advies. Zodra wij als boekhouder in Utrecht, Zwolle, Rotterdam of Amsterdam klaar zijn zoeken wij naar besparingspotentieel of mogelijke verbeteringen zodat wij u actief ondersteunen in uw business. Ook voor fiscale diensten kunt u bij ons terecht. Voor vragen kunt u altijd bij onze boekhouders terecht per telefoon, mail, via het portaal of persoonlijk bij een van onze boekhoudkantoren.

Overstappen van boekhouder?

Mocht je van boekhouder willen veranderen kun je dit het beste per 1 januari doen. In dit geval is jouw oude boekhouder namelijk verantwoordelijk om het oude boekjaar af te ronden. Wij nemen enkele gegevens van jouw oude boekhouder over en starten je boekhouding van het nieuwe boekjaar en voeren jouw gehele administratie. Van jouw oude boekhouder hebben wij de jaarrekening of balans en winst en verliesrekening nodig en de aangifte Inkomstenbelasting om te starten. Heb je lang een boekhouder gezocht? Uiteraard is het dan ook mogelijk om op een ander moment over te stappen. Bijvoorbeeld wanneer je lang naar de juiste boekhouder hebt gezocht of als je het gevoel hebt niet bij de juiste boekhouder te zitten. Hiervoor kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Het overnemen van jouw boekhouding in een lopend jaar doen wij voor een vaste prijs.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan
Boekhouder en Boekhouding ZZP

Wat onze klanten zeggen

Wij besteden onze tijd liever aan ondernemen, voor de administratie hebben we EasyZZP. Goede software, altijd inzicht door de app en een vast tarief per maand! Wij besteden nu minder tijd en geld aan onze financiële administratie en hebben meer inzicht in de cijfers.

– Daan Smit
Online marketing
www.brandfirm.nl

Locaties en contact met uw boekhouder

Met vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle voeren wij de administratie en boekhouding voor klanten door heel Nederland. Veel van ons contact verloopt online, echter ontmoeten wij onze klanten ook graag voor een face-to-face gesprek op ons kantoor. Wij gebruiken diverse communicatiemiddelen zoals Skype, Google Hangouts, Facetime en natuurlijk ook mail en telefoon. Bij EasyZZP helpen wij startende ondernemers maar ook ondernemers die al jaren ervaring hebben vanaf ons administratiekantoor Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Zwolle.
Voor startende ondernemers die naast de online boekhouding ook persoonlijk contact belangrijk vinden hebben wij scherpe tarieven die naast de financiële administratie ook fiscale diensten omvatten. Dit is waarom wij onzelf een moderne boekhouder noemen.
Bent u benieuwd of u uw boekhouding moet uitbesteden aan een boekhouder of accountant, een RA accountant, AA accountants of een boekhouder en accountant? Lees dan onze blog accountant of boekhouder.

Boekhouder Amsterdam

Van alle boekhouders in Amsterdam doen wij een hoop zaken toch net even anders als het gaat om de boekhouding Amsterdam van ZZP en MKB ondernemers. Ons kantoor in Amsterdam zit vlak aan de ring en dichtbij diverse OV gelegenheden zodat onze klanten langs kunnen komen als ze daar behoefte aan hebben. Uiteraard zijn wij ook 5 dagen per week bereikbaar per telefoon, e-mail en chat. Voor een vaste prijs per maand zorgen wij voor jouw gehele administratie en geven we jou een webtool en een app zodat je altijd op de hoogte bent van jouw cijfers. Met deze werkwijze ontvang je nooit onverwachte facturen. Wij werken de administratie continu bij zodat jij de meest actuele cijfers ziet. Dat is nou het verschil tussen een boekhouder. Mocht je overwegen je administratie uit te besteden neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Vraag nu vrijblijvend een persoonlijke offerte aan