Boekhouder Utrecht, Amsterdam, Zwolle en Rotterdam | EasyZZP

EasyZZP – boekhouder in de regio Amsterdam, Utrecht Rotterdam en Zwolle

  • Specialist in online boekhouding ZZP
  • Moderne online software
  • Jonge en meedenkende boekhouders
  • Uw eigen online portaal
  • Iphone en Android app
  • Boekhoudkantoor in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle
  • Ook voor de eenmanszaak en B.V. met personeel
Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze boekhouders? Vul dan hier uw gegevens in.

Online boekhouder met persoonlijk contact

EasyZZP voert de volledige boekhouding en doet alle aangiftes voor de ZZP’er. Uw boekhouding verwerken wij in de modernste online software waardoor u altijd actueel inzicht heeft in uw administratie en boekhouding. Als klant van EasyZZP heeft u een eigen domein en de beschikking over een app op uw telefoon waarmee u onder andere foto’s kunt maken van uw bonnetjes en deze direct upload naar uw boekhouding. Zo heeft u altijd uw volledige boekhouding bij de hand, waar u ook bent. De prijzen van easyZZP zijn simpel, u betaalt een vast bedrag per maand en hiervoor voeren wij uw volledige boekhouding en doen uw aangiftes omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting. Zo heeft u geen verrassingen achteraf en helpen wij u gebruik te maken van alle fiscale voordelen! De boekhouders van EasyZZP denken actief met uw bedrijf mee en voorzien u van fiscaal advies. Zodra wij als boekhouder in Utrecht, Zwolle, Rotterdam of Amsterdam klaar zijn zoeken wij naar besparingspotentieel of mogelijke verbeteringen zodat wij u actief ondersteunen in uw business. Ook voor fiscale diensten kunt u bij ons terecht. Voor vragen kunt u altijd bij onze boekhouders terecht per telefoon, mail, via het portaal of persoonlijk bij een van onze boekhoudkantoren.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan
Boekhouder en Boekhouding ZZP

Wat onze klanten zeggen

Wij besteden onze tijd liever aan ondernemen, voor de administratie hebben we EasyZZP. Goede software, altijd inzicht door de app en een vast tarief per maand! Wij besteden nu minder tijd en geld aan onze financiële administratie en hebben meer inzicht in de cijfers.

– Daan Smit
Online marketing
www.brandfirm.nl

Locaties en contact met uw boekhouder

Met vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle voeren wij de administratie en boekhouding voor klanten door heel Nederland. Veel van ons contact verloopt online, echter ontmoeten wij onze klanten ook graag voor een face-to-face gesprek op ons kantoor. Wij gebruiken diverse communicatiemiddelen zoals Skype, Google Hangouts, Facetime en natuurlijk ook mail en telefoon. Bij EasyZZP helpen wij startende ondernemers maar ook ondernemers die al jaren ervaring hebben vanaf ons administratiekantoor Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Zwolle.


Voor startende ondernemers die naast de online boekhouding ook persoonlijk contact belangrijk vinden hebben wij scherpe tarieven die naast de financiële administratie ook fiscale diensten omvatten.

Vraag nu vrijblijvend een persoonlijke offerte aan