Bekostig je ideale levensstijl

Wij helpen onze klanten om grip te krijgen op de financiën van hun onderneming. Maar je zakelijke cijfers vormen slechts een onderdeel van jouw gehele financiële situatie. Wat zijn bijvoorbeeld jouw financiële wensen, hoe wil je leven, hoeveel moet je sparen en welke patronen heb je die financieel ongezond zijn?

Deze vragen worden op een normale, nuchtere en Nederlandse manier behandelt in de training van Mark Siegenbeek van Heukelom. Mark is coach en trainer, sinds een paar jaar klant bij EasyZZP en heeft al veel mensen geholpen meer grip te krijgen op hun financiële toekomst door hier niet alleen de cijfers maar ook de psychologie in te betrekken.

Wij raden zijn online course dan ook zeker aan! En voor klanten van EasyZZP geeft hij een korting van € 100,-. Wil je van deze korting gebruik maken vul dan bij het afrekenen deze kortingscode in: EASYZZP-KORTING-100.

Ga naar de cursuspagina

Meer over de online cursus

Veel mensen hebben weinig inzicht in hoeveel geld er maandelijks binnenkomt en uitgaat op hun privérekening. Als je in loondienst werkt kun je daar een tijdje mee wegkomen (zolang er aan het einde van de maand nog gepind kan worden, dan gaat het goed), maar zodra je een keer van baan wilt wisselen of een financiële tegenslag krijgt, dan kun je ineens een probleem hebben.

Voor ondernemers ligt dit risico altijd op de loer en is het nog veel belangrijker dat je grip hebt op je geld. Je bent niet voor niets ondernemer geworden, waarschijnlijk wil je vrijheid ervaren en precies dat doen wat jij leuk en belangrijk vindt. Vaak is het ondernemerschap een bewust onderdeel van iemand ideale levensstijl. Maar die ideale manier van leven kun alleen duurzaam volhouden en verder uitbouwen als je, naast het feit dat je je zakelijke boekhouding goed op orde moet hebben, grip hebt op je privé financiën.

Voor veel ondernemers geldt dat niet. Hoe dat kan? Omdat ze te weinig financiële educatie hebben gehad. Omdat ze niet weten welke relatie met geld ze hebben. Omdat ze niet sparen, niet voldoende sparen of überhaupt niet weten waarom of waarvoor ze zouden moeten sparen.

Al met al zijn ze er eigenlijk niet op toegerust om hun ideale levensstijl te bekostigen. En dat is zonde, omdat het niet moeilijk is. Door te achterhalen hoe je het liefste zou leven, te leren over jouw persoonlijke relatie met geld, te leren hoe je in een kwartier per maand je persoonlijke financiën op orde brengt, door te snappen wat financiële vrijheid is en hoe je er komt, door verschillende fasen in ondernemerschap te kennen en door te snappen welke rol beleggen voor je kan spelen, zul je zien dat je een veel betere ondernemer én een veel gebalanceerder mens zult worden.

Al die zaken brengen we je bij in onze online course “Bekostig je ideale levensstijl“. Klik op de link om meer te lezen over het hoe, wat en waarom, om testimonials te lezen van andere deelnemers en om het hele curriculum van de course in te zien.

Lees verder..

Lees verder op website van The Startup of Dreams

Neem contact op met EasyZZP voor de kortingscode van € 100,-
Lees verder..