Maak nu nog beter gebruik van Yuki met de betaalmodule

Wil jij minder tijd besteden aan betalingen en meer tijd overhouden om te ondernemen? Dan kun je het betaalproces het beste automatiseren. Met de betaalmodule in Yuki wordt dit mogelijk. Je ziet direct welke betalingen je nog moet doen. De te betalen inkoopfacturen, creditnota’s van klanten, omzetbelasting en bij personeel ook de loonheffing en salarissen staan allemaal klaar in het overzicht. Je loopt alle betalingen na, keurt ze goed en download een digitaal SEPA bestand. Vervolgens is het alleen nog maar een kwestie van uploaden bij je bank. Zo bespaar je tijd en moeite!

Geen handmatige handelingen meer

Zijn er veel betalingen die je maandelijks of misschien wel wekelijks doet? Dan weet je dat het betalen best wat tijd en moeite kost.  Per betaling lijkt dit wel mee te vallen. Maar als je alle tijd bij elkaar optelt blijk je er langer mee bezig te zijn dan je dacht. Daarnaast is het handmatig overtypen van de IBAN, factuurnummer en bedrag foutgevoelig en loop je bij handmatig betalen het risico op dubbele betalingen.

De voordelen

  • Het gemak van meerdere betalingen in één keer bij de bank aanleveren en betalen

  • Geen gedoe in de bankomgeving met het overtypen van de IBAN nummers, bedragen en factuurnummers

  • Een duidelijk overzicht van alle betalingen, aan zowel leveranciers, personeel en de Belastingdienst

  • Na het betalen met de betaalmodule verdwijnen facturen direct uit de betaallijst. Minder kans op dubbel betalen

Hoe werkt de betaalmodule?

Wij zullen de betaalmodule bij al onze klanten aanzetten en beschikbaar maken. In onderstaande video wordt de werkwijze uitgelegd. Heb je na het kijken van de video nog vragen? Neem dan contact met ons op.

*Bij de KNAB Bank is het niet mogelijk om een betaalbestand te uploaden. Wel kun je de betaalmodule gebruiken voor het inzicht in alle facturen en belastingaanslagen die je nog moet betalen.

Lees verder..

Two-factor Authentication (2FA)

Heb jij in Yuki de Two-factor Authentication (2FA) al aanstaan? Met Two-factor Authentication zorg je ervoor dat de toegang tot Yuki voortaan nog beter beveiligd is
Lees verder..