Bel ons op 085-3033468

Franchisenemer Rotterdam

/Franchisenemer Rotterdam
Franchisenemer Rotterdam2018-12-06T18:00:27+00:00

Vacature Vestigingsmanager / Franchisenemer Rotterdam

Herken jij je in onderstaande?

  • Voldoende werkervaring binnen de accountancy en/of administratieve sector

  • Een grote ambitie en ondernemende instelling

  • Een ambitieuze financial

  • Jij kunt ingewikkelde termen en vakjargon simpel en duidelijk uitleggen

Dan zoeken wij jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe franchisenemer voor onze vestiging in Rotterdam. Je bent iemand die met beide benen op de grond staat en de klant/ondernemer graag wilt helpen. Je bent in staat om, na een opstartperiode, zelfstandig een vestiging van EasyZZP te runnen en verder uit te breiden. Daarnaast kun je jouw klantenbestand van A tot Z te bedienen.

Je kunt de administratief medewerkers en eventueel stagiairs aansturen en begeleiden bij het voeren van de boekhouding. Daarnaast heb je affiniteit met fiscale vraagstukken en werkzaamheden – zoals het opstellen van een aangifte IB of VPB – en bent bereid hierin verder te ontwikkelen.

Je bent iemand die denkt in systemen en iedere herhaalde taak als een kans ziet om een automatiseringsslag toe te passen.

Hoe ziet de franchise vestiging in Rotterdam er uit

Op dit moment heeft de vestiging in Rotterdam ongeveer 70 klanten en doet een omzet van 100k. In de vestiging Rotterdam is nog geen personeel aangenomen. De instroom is zeer stabiel en er worden gemiddeld 3 nieuwe klanten per maand aangesloten. Naast een franchisenemer kan er dus vrij snel worden begonnen met het werven van een eerste personeelslid om de verdere groei mogelijk te maken.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan


Hoe ziet de (franchise) samenwerking er uit

Omdat de huidige locatie een eigen BV is zijn er meerdere mogelijkheden:

Loondienst in de BV met een winstdeling

In deze situatie kom jij in dienst in de BV en krijg jij als vestigingsmanager een bonusregeling over de winst. Naast een zeer goed salaris deel jij dus mee in de winst die jouw vestiging jaarlijks realiseert. Samen met de mensen van andere locaties werk jij aan het uitbouwen van de locatie waardoor de winst toe neemt en jij jouw bonus laat groeien.

Inkopen in de BV

In deze situatie koop jij een deel van de aandelen van de BV van deze locatie. Met het inkopen ben jij mede eigenaar van locatie BV en maak jij dus ook aanspraak op een deel van de winst. Uiteraard ontvang jij ook een goed salaris (managementvergoeding) voor jouw werkzaamheden. Onder jouw leiding werken we samen om de locatie verder te laten groeien waarmee jouw winst toe neemt en jouw aandelen meer waard worden. Voor de financiering van de inkoop zijn er diverse mogelijkheden. 

Overnemen van de activa en passiva naar eigen BV of eenmanszaak

Alle activa en passiva van de vestiging BV worden door jouw BV of eenmanszaak overgenomen. Daarnaast sluit jij een franchiseovereenkomst met EasyZZP en ga jij als franchisenemer verder met het laten groeien van jouw locatie. Als franchisenemer betaal je bij EasyZZP een vergoeding in de vorm van een percentage van de omzet. Als franchisenemer van EasyZZP maak je gebruik van alle systemen en structuren van EasyZZP en zorgt EasyZZP voor de marketing en instroom van nieuwe klanten. Meer informatie over de franchisestructuur lees je hier.

Nog wat achtergrondinformatie over EasyZZP

EasyZZP is in 2013 opgericht door drie jonge en ambitieuze professionals. Wij zien onszelf graag als nieuwe toetreder die de bestaande orde van accountants en administratiekantoren graag wil verstoren. Wij hebben namelijk grote ambities! Hoewel we niet snel uitdagingen uit de weg gaan, richten wij ons op de middenmoter van de economie, de ZZP-sector en (kleinere) MKB ondernemers.

Onze klanten zijn afkomstig van grote accountantskantoren, de boekhouder om de hoek of besluiten dat administratie zelf uitvoeren toch geen optie is. In een tijdsbestek van 4 jaar hebben wij vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle geopend en we groeien nog steeds als kool.

In 2016 hebben we de “Accountancy Award” binnengesleept en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Maar naast de trots voelen we ons nog steeds strijdlustig om hard door te blijven groeien en nog veel mooie resultaten neer te zetten.

Bij EasyZZP kennen we een echte werkersmentaliteit, maar gelukkig maken we ook tijd om te lachen, eten en drinken. Daarnaast hebben we het goede voornemen om regelmatig met elkaar te sporten. De sfeer onderling en met onze klanten is correct maar zeker niet formeel. Waar wij het voor doen? 1) Tevreden klanten, 2) Een hechte club collega’s en 3) last but not least: Groeien en doorontwikkelen!

Heb jij naar aanleiding van deze vacature vragen of wil je even een kijkje nemen op ons kantoor? Mail dan met rodney@easyZZP.nl of bel naar 06 22 955 808.

Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie en CV naar rodney@easyzzp.nl.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan
Vacature Accountant
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer info Oke, ik begrijp het en ga akkoord