Franchise administratiekantoor Apeldoorn

Per 1 januari 2019 is het dan zover! EasyZZP opent samen met Lisanne Kooij de eerste franchiselocatie van het EasyZZP-franchiseconcept.

Lisanne heeft ruime ervaring in de accountancy branche en heeft besloten dat haar ambitie niet past binnen de toch wat traditionele accountantskantoren.
“De verhevenheid waarmee sommige accountants zichzelf opstellen tegenover ondernemers past niet bij mijn persoonlijkheid, uiteindelijk betalen juist die ondernemers namelijk jouw salaris”
aldus Lisanne.

Tijdens een oriënterende periode heb ik geen franchise formule gevonden die bij mijn manier van ondernemen past en kreeg ik het gevoel dat ik vooral als cash cow werd gezien door deze formules. Nadat ik eigenlijk al de beslissing had genomen om het volledig zelfstandig te doen hoorde ik van de franchise van EasyZZP. Omdat deze franchise naar mijn beleving meer een win-win nastreeft dan de andere concepten ben ik in gesprek gegaan met de oprichters, Rodney, Dion en Floran, ik voelde meteen een klik!
EasyZZP is een jonge ambitieuze club gericht op groei. Zo bieden ze mij exclusiviteit in mijn regio en stimuleren zij mij door allerlei afspraken om door te groeien tot een significante omvang.

Vanaf 1 januari gaat de vestiging officieel van start maar op dit moment bedient EasyZZP Apeldoorn al enkele klanten en er zijn al meerdere klantgesprekken ingepland. De nieuwe EasyZZP vestiging is gevestigd aan de Tweelingenlaan 123 in Apeldoorn. De locatie is goed bereikbaar en zit op bedrijvenpark Apeldoorn Noord. Voor ondernemers die graag kennis willen maken staat de koffie altijd klaar!

Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord

Tweelingenlaan 123, 7324 AR Apeldoorn

055-2045756

Onze locatie Apeldoorn