EasyZZP Utrecht verhuist naar Jagerskade 17

Het zat er al langere tijd aan te komen, maar we hebben nu toch écht het kantoor naast het Galgenwaard stadion moeten verlaten. Vanaf de start van EasyZZP zijn we in hier begonnen en we wisten dat er een moment zou komen dat we het pand moeten verlaten.

We hebben een hoop mooie herinneringen aan het Herculesplein. Zo zijn we gegroeid van één naar tien ( of 1 naar 10) medewerkers, en van slechts een handvol klanten naar een enkele honderden.

Maar we zijn niet teleurgesteld. Sterker nog, we zijn enorm blij met ons nieuwe kantoor. Vanaf heden kun je ons vinden aan de Jagerskade 17 in Utrecht, naast de Vecht en vlakbij de rode brug. De aankomende periode zullen we nog wat puntjes op de i moeten zetten om ons nieuwe kantoor weer de gezellige en gemoedelijke uitstraling te geven waar wij graag in werken.

Ook voor onze klanten (jullie?) is de Jagerskade 17 weer goed te bereiken. Door de centrale ligging is het zowel met de auto, het OV en met de boot ? goed te bereiken. We hebben op eigen terrein ook ruime parkeergelegenheid.

Easy ZZP Utrecht
Jagerskade 17
3552 TL Utrecht
Tel.: 030-2270132
Mail: info@easyzzp.nl

Hier kun je ons vinden:

Lees verder..

Lees ook: Administratiekantoor Utrecht

Lees hier wat administratiekantoor EasyZZP Utrecht voor jou als ondernemer kan betekenen.
Lees verder..