Om je creativiteit, ondernemerschap en inspiratie naar een hoger niveau te blijven tillen, kan het van groot belang zijn zicht te hebben op waar je mee bezig bent, welke richting je opgaat en wil blijven gaan. Om daarbij de regie te kunnen blijven voelen en pakken over wat je doet en om daarbij ook nog eens voortdurend over te lopen van energie.

Er zijn veel elementen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waar je misschien wel bekend mee bent die je daarbij zouden kunnen helpen.

In dit artikel willen we je een tip hiervoor geven samen met een mogelijk gratis aanbod middels een aanvullende vergoeding voor Mindfullness.

We willen graag eerst ingaan op de tip. Die heeft te maken met het je nog beter eigen maken van bepaalde ondernemersvaardigheden waar je de rest van je leven van zal kunnen blijven profiteren. Als je bijvoorbeeld meer wilt doen met time-management, gedragsverandering, mindset, focus, mindfulness en/of reflectie, maar daar maar niet aan toe komt (of te weinig) dan kan deze tip enorm behulpzaam voor je zijn.

Er lijkt namelijk één overkoepelend antwoord te zijn waarop dit alles makkelijker voor jou kan worden. Eén ding waardoor je moeiteloos kan leren stilstaan bij alles wat jou als ondernemer of zzp’r nog beter, nog krachtiger en nog succesvoller kan gaan maken. Wat dit antwoord is (pas op hij ligt erg voor de hand)?

Routines.

René is auteur van het boek Jouw Geluks Experiment

Door vaste momenten uit te kiezen waarop je jezelf bijvoorbeeld reflectie vragen stelt, je stilstaat bij je doelen en deze aanscherpt of gewoon momenten pakt om even met de aandacht lekker te genieten van het hier en nu; wordt het een stuk vanzelfsprekender dat je (ontspannen) blijft genieten van de reis.

Misschien merk je wel bij jezelf dat je dit wil, dat je zelfs al bepaalde stappen hebt genomen om dit soort vaardigheden in je routines te krijgen, maar dat het toch niet helemaal is gelukt. Dan ben je niet de enige. Uit vele hoeken hoor je dat het werk zich bij veel mensen toch blijft opstapelen, dat er nooit een einde lijkt te komen aan alle to-do’s en dat ze achter de feiten blijven aanlopen als het gaat om ruis en afleiding.

Het kan zijn dat je ook op andere gebieden nog stappen wilt maken. Dat je bijvoorbeeld nog beter je passie leert inzetten of dat je bepaalde dingen in werk nog effectiever zou willen kunnen doen.

Als dat zo is kan je als klant van ons enorm profiteren van het volgende: Het gratis (tot een aantal sessies) begeleid worden door een ervaren coach om uit bovengenoemde zaken nog meer te halen.

Wil je helder hebben of ook jij hier gebruik van kan maken? Dan kan je er zeker veel aan hebben even contact op te nemen met René van Vergroot Positiviteit. Hij zoekt graag voor je uit of ook jij kan profiteren van dit aanbod. Live in Utrecht of online waar je ook woont.

Je kan hiervoor een mail sturen naar info@vergrootpositiviteit.nl

Veel succes!

Geschreven door René Sprenger van Vergrootpositiviteit.nl