Bel ons op 085-3033468

Ieder kind verdient een geweldig sinterklaasfeest

Waarom krijgt iedereen uit mijn klas mooie cadeaus van Sinterklaas en ik niet? Ben ik niet lief geweest?

Misschien kun je dit jezelf moeilijk voorstellen, maar dit is precies wat een vader met waterige ogen mij vorig jaar vertelde tijdens het sinterklaasfeest dat easyZZP samen met JCI het Gooi had georganiseerd. Deze vader was, net als alle andere aanwezige ouders, zo ontzettend dankbaar voor de glimlach die we zijn kind konden bezorgen. Alle kinderen gingen naar huis met een lach van oor tot oor en een zak cadeaus die ze niet alleen konden dragen.
Rodney Pikaar

Goed doel Sinterklaas

0
Gezinnen een onvergetelijk sinterklaasfeest bezorgen en mooie cadeaus mee geven

Wat gaan we doen ?

Op zaterdag 1 december gaat JCI het Gooi met onze ondersteuning weer een onvergetelijk sinterklaasfeest organiseren voor 100 gezinnen die onder de armoedegrens leven. In samenspraak met partijen zoals de Voedselbank, de gemeente Hilversum en Stichting Youké nodigen wij 100 gezinnen uit om naar het sinterklaasfeest te komen en een geweldige zak cadeaus mee naar huis te nemen.

Het feest heeft afgelopen jaar plaatsgevonden in “het huis van Sinterklaas”, dit was tenminste de beleving van de meeste kinderen. Ook voor dit jaar hebben wij weer een indrukwekkend pand, genaamd de “Schaapskooi”. De “Schaapskooi” is gevestigd naast de Vituskerk in Hilversum aan de Emmastraat 5. De locatie is met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. Tijdens het feest is Sinterklaas met zijn Pieten aanwezig en is er volop snoepgoed, drinken en hapjes. Naast de aanwezigheid van Sint en zijn Pieten zal er ook andere animatie voor de kinderen aanwezig zijn. Afgelopen jaar werden de kinderen vermaakt door Furry’s en konden de kinderen geschminkt worden.

Waar kan jij mee helpen ?

Om voor 100 gezinnen een onvergetelijk sinterklaasfeest te organiseren en hen naar huis te sturen met een grote zak cadeaus is geld nodig. Wij hebben een berekening gemaakt van het benodigde bedrag en hebben hiermee ons streefdoel bepaald op € 10.000. Van dit bedrag zullen wij de cadeaus aanschaffen, logistiek regelen en inkopen doen voor het feest. Iedere bijdrage, hoe klein ook, draagt bij aan het bereiken van het streefdoel. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, kun je met enkele klikken direct helpen. Door op de knop hieronder te klikken kun jij een, door jou zelf te bepalen, bedrag overmaken. Het is eenmalig en je zit nergens aan vast! Zelfs een bijdrage van bijvoorbeeld maar € 2,- kan al een grote bijdrage leveren.
Maak jouw donatie over via Tikkie
€ 11.899

We hebben ons streefdoel bereikt! Iedereen onwijs bedankt. Alles wat wij meer hebben opgehaald dan het streefdoel gaat uiteraard ook naar de kinderen! Als wij voor de 100 gezinnen uit Het Gooi de sinterklaaszak vol hebben dragen wij ons steentje bij aan de kinderen van de SinterklaasBestaat actie in Amsterdam. Mocht er zelfs dan nog geld overblijven zullen wij dit bewaren om voor volgend jaar een vliegende start te maken! De teller hierboven wordt slechts enkele keren per dag handmatig bijgewerkt.

Waar kun jij nog meer mee helpen?

Hoewel het voor nu de grootste uitdaging is om voldoende geld bij elkaar te krijgen, zijn er uiteraard ook andere manieren hoe jij kunt helpen. Maak bijvoorbeeld een mooie post op social media en vraag jouw netwerk om ook te helpen.

Hieronder tref je nog een aantal mogelijkheden om jouw steentje bij te dragen:

  • Als vrijwilliger cadeaus kopen
  • Als vrijwilliger cadeaus inpakken op zondag 25 november
  • Als vrijwilliger helpen tijdens het feest op zaterdag 1 december
  • Cadeaus doneren (alleen nieuw)
  • Sponsoring vanuit bedrijven

Naast bovenstaande zaken staan wij natuurlijk open voor allerhande voorstellen. Via onderstaand formulier kun je in contact komen en jouw idee of bijdrage kenbaar maken.
Foto’s van 2017

In verband met de privacy van de gezinnen zijn en worden er geen foto’s gemaakt van de bezoekers. Onderstaande foto’s zijn van de vrijwilligers en organisatie.
Maak jouw donatie over via Tikkie
2018-11-18T10:12:00+00:00
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer info Oke, ik begrijp het en ga akkoord