Ieder kind verdient een geweldig sinterklaasfeest

Waarom krijgt iedereen uit mijn klas mooie cadeaus van Sinterklaas en ik niet? Ben ik niet lief geweest?

Misschien kun je dit jezelf moeilijk voorstellen, maar dit is precies wat een vader met waterige ogen mij vorig jaar vertelde tijdens het sinterklaasfeest dat JCI het Gooi samen met EasyZZP had georganiseerd. Deze vader was, net als alle andere aanwezige ouders, zo ontzettend dankbaar voor de glimlach die we zijn kind konden bezorgen. Alle kinderen gingen naar huis met een lach van oor tot oor en een zak cadeaus die ze niet alleen konden dragen.
Rodney Pikaar

Sinterklaas goed doel

0
Gezinnen een onvergetelijk sinterklaasfeest bezorgen en mooie cadeaus mee geven

Wat gaan we doen ?

Op 30 november gaat Heelo in samenwerking met Stichting Leergeld en JCI het Gooi weer een onvergetelijk sinterklaasfeest organiseren voor 100 gezinnen die onder de armoedegrens leven. In samenspraak met partijen zoals de Voedselbank, de gemeente Hilversum en Stichting Youké nodigen wij 100 gezinnen uit om naar het sinterklaasfeest te komen en een geweldige zak cadeaus mee naar huis te nemen.

Waar kan jij mee helpen ?

Om voor 100 gezinnen een onvergetelijk sinterklaasfeest te organiseren en hen naar huis te sturen met een grote zak cadeaus is geld nodig. Wij hebben een berekening gemaakt van het benodigde bedrag en hebben hiermee ons streefdoel bepaald op € 10.000. Van dit bedrag zullen wij de cadeaus aanschaffen, logistiek regelen en inkopen doen voor het feest. Iedere bijdrage, hoe klein ook, draagt bij aan het bereiken van het streefdoel. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, kun je met enkele klikken direct helpen. Door op de knop hieronder te klikken kun jij een, door jou zelf te bepalen, bedrag overmaken. Het is eenmalig en je zit nergens aan vast! Zelfs een bijdrage van bijvoorbeeld maar € 5,- kan al een grote bijdrage leveren.
Doneren is helaas niet meer mogelijk.
€ 10.000

Ons streefdoel is € 10.000. De teller hierboven wordt slechts enkele keren per dag handmatig bijgewerkt. Het inzamelen gebeurt door middel van een Tikkie link welke in beheer is bij EasyZZP.

Foto’s van 2017 en 2018

In verband met de privacy van de gezinnen zijn en worden er geen foto’s gemaakt van de bezoekers. Onderstaande foto’s zijn van de vrijwilligers en organisatie.