Jouw eigen easyZZP kantoor beginnen

Jouw eigen easyZZP kantoor beginnen

Jij bent (bijna) klaar met je studie fiscaal recht en economie of accountancy of hebt al enige jaren werkervaring in deze branche! Grote, stoffige en grijze kantoren zijn niets voor jou en je wil niet je hele leven alleen maar in loondienst blijven werken. Ingewikkelde termen en vakjargon kun jij toepassen wanneer nodig, maar het liefst hou je het lekker simpel en sta je met beide benen op de grond!

Kun jij je hierin vinden? EasyZZP is een nieuwe toetreder in de markt van accountants en administratiekantoren. We knokken ons een weg naar boven en trekken maandelijks veel nieuwe klanten aan, voornamelijk ZZP’ers. Onze klanten komen van de boekhouder om de hoek, van grote accountantskantoren of besluiten dat zelf doen toch geen optie is. In een tijdsbestek van 1,5 jaar hebben wij een vestiging in Utrecht en Amsterdam geopend en we groeien als kool.

Bij EasyZZP werken we hard en als het nodig is werken we keihard! Gelukkig maken we ook tijd om te lachen, eten en drinken. Daarnaast hebben we het goede voornemen om regelmatig met elkaar te sporten ;-). De sfeer onderling en met onze klanten is correct maar zeker niet formeel. Waar wij het voor doen? 1) Tevreden klanten, 2) voor de hechte club collega’s en 3) last but not least om de concurrentie te vermorzelen!

Je bent natuurlijk al overtuigd maar wat brengt werken bij EasyZZP jou? We kunnen jou een marktconform salaris bieden. Echter, gezien jouw ambitie en ondernemende geest zijn de perspectieven voor de toekomst voor jou veel belangrijker, toch!? We groeien hard en hebben grootse plannen. Hier mag jij deel van uitmaken. Na een inwerkperiode ga jij aan de slag op één van de bestaande vestigingen en bouw je de kwaliteiten op om later jouw eigen vestiging te runnen. Zodra de mogelijkheid daar is en we openen een nieuwe vestiging wordt dat jouw kindje. Je sluit nieuwe klanten aan, zoekt personeel, gaat leiding geven en met ondersteuning van de collega’s van de holding en andere vestigingen bouw jij jouw kantoor op.

Ben je enthousiast? Mail je CV en motivatie naar Rodney@easyzzp.nl.

Recente berichten