Vacature starter fiscaal adviseur / fiscalist Utrecht

Vacature starter fiscaal adviseur / fiscalist Utrecht

Jij bent klaar met je studie fiscaal recht en economie en klaar om aan de slag te gaan! Grote, stoffige en grijze kantoren zijn niets voor jou. Ingewikkelde termen en vakjargon kun jij toepassen wanneer nodig, maar het liefst hou je het lekker simpel en sta je met beide benen op de grond!

Kun jij je hierin vinden? EasyZZP is een nieuwe toetreder in de markt van accountants en administratiekantoren. We knokken ons een weg naar boven en trekken maandelijks veel nieuwe klanten aan, voornamelijk ZZP’ers en kleine MKB ondernemers. Onze klanten komen van de boekhouder om de hoek, van grote accountantskantoren of besluiten dat zelf doen toch geen optie is. In een tijdsbestek van 1,5 jaar hebben wij een vestiging in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle geopend en we groeien als kool. In 2016 hebben we de prijs “Beste administratiekantoor 2016 binnen gesleept in de categorie tot 10 FTE.

Bij EasyZZP werken we hard en als het nodig is werken we keihard! Gelukkig maken we ook tijd om te lachen, eten en drinken. Daarnaast hebben we het goede voornemen om regelmatig met elkaar te sporten ;-). De sfeer onderling en met onze klanten is correct maar zeker niet formeel. Waar wij het voor doen? 1) Tevreden klanten, 2) voor de hechte club collega’s en 3) last but not least veel nieuwe klanten aansluiten!

Wanneer jij bij EasyZZP komt werken zal jij na een inwerkperiode jouw klanten van a tot z bedienen. Vanaf het eerste gesprek met een ondernemer die klant wil worden, tot het bespreken van de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast verwerk je samen met de rest van het team de administraties. Wij werken met de software Yuki, Fiscaal gemak en Visionplanner. Hoewel heel veel geautomatiseerd is hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact.

Ben je benieuwd of deze functie iets voor jou is? Mail dan met Rodney@easyZZP.nl en kom een keer langs op onze vrijdag borrel.

Recente berichten