Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de regio Amsterdam? Dan bent u bij EasyZZP aan het juiste adres! Onze locatie in Amsterdam is gevestigd in Amsterdam op de Entrada 501, vlak naast de metrohalte Van der Madeweg. Tevens is onze locatie in Amsterdam voorzien van parkeerplaatsen en vlak naast de ring gevestigd. Zowel met de auto als het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Naast Amsterdam hebben wij ook locaties in Utrecht, Zwolle en Rotterdam.

Voor een vast maandbedrag doen wij uw volledige administratie. Wij verwerken uw in- en verkoopfacturen, salaris en stellen uw aangiften op (omzetbelasting en inkomstenbelasting). Dit alles doen wij in een online applicatie waar u zelf ook toegang toe heeft. Zo heeft u altijd een actueel inzicht in uw administratie! De boekhouders van easyZZP administratiekantoor Amsterdam helpen u daarnaast met al uw administratieve en fiscale vragen.

Met onze iPhone en Android app maakt u direct een foto van een bonnetje en staat deze direct klaar in uw administratie. Verkoopfacturen kunt u zelf snel en eenvoudig uit uw eigen portaal digitaal versturen naar uw klanten. Ook hebben wij een koppeling met de ABN AMRO, Rabobank, ING en KNAB bank waarbij automatisch uw afschriften worden gedownload en in uw administratie worden verwerkt.
Klik hier om direct een offerte aan te vragen bij EasyZZP: Administratiekantoor Amsterdam.

Administratiekantoor Amsterdam
Administratiekantoor Amsterdam

Vast maandbedrag

EasyZZP hanteert een vast maandbedrag. Er zijn drie basispakketten. Samen met u kijken we welk pakket het best bij u past.
Pakketten

Administratiekantoor Amsterdam

Uw eigen online portaal

  • iPhone en Android app
  • Online rapportages
  • Verkoopfactuurmodule
  • Automatisch herinneren
Product
Boekhouder Amsterdam

Wij besteden onze tijd liever aan ondernemen, voor de administratie hebben we easyZZP. Goede software, altijd inzicht door de iPhone en android app en een vast tarief per maand! Wij besteden nu minder tijd en geld aan onze administratie en hebben meer inzicht in de cijfers.

Vraag nu vrijblijvend een persoonlijke offerte aan