Bel ons op 085-3033468
Administratiekantoor Apeldoorn2019-03-08T12:17:38+00:00

Administratiekantoor EasyZZP Apeldoorn

Bij administratiekantoor EasyZZP Apeldoorn bedienen wij ondernemers met moderne online software maar tegelijkertijd hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Alles is online te regelen maar onze persoonlijke boekhouder ontvangt je graag met een lekkere kop koffie! Voor ons vaste tarief ontvang jij een online webstool, een App voor je smartphone en wij verwerken jouw hele administratie en doen al jouw belastingaangiftes.


  • Wij zorgen voor jouw administratie zodat jij kan ondernemen!

  • Online maar wel persoonlijk contact

  • Vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Altijd en overal actueel inzicht in jouw cijfersVraag een vrijblijvend gesprek aan

“Is het voor jou tijd om de ouderwetse manier van boekhouden achter je te laten?”

Boekhouder administratiekantoor Apeldoorn


Starter

97p/m
  • Voor de startende ZZP’er. Hulp nodig bij de opstart? Wij helpen je graag! Nu de eerste 6 maanden €89/p.m. Tot ongeveer 120 facturen p/j

Basis

127p/m
  • Voor de ZZP’er en eenmanszaak zonder personeel. U onderneemt, wij verzorgen de administratie en aangiften! Vanaf ongeveer 120 facturen p/j.

Plus

157p/m
  • Voor de wat grotere eenmanszaken en VOF’s met veel transacties. Personeel? Per salarisstrook € 15,-. V.a. ongeveer 240 facturen p/j.

DGA

187p/m
  • Voor de MKB ondernemers met als rechtsvorm een B.V. of de grotere eenmanszaken en VOF’s. Ga voor meer informatie naar EasyMKB.nl.


Bekijk onze tarieven

Goed bereikbaar

Ben je op zoek naar een administratiekantoor in de regio Apeldoorn? Dan ben je bij EasyZZP aan het juiste adres! Onze locatie in Apeldoorn is gevestigd in Apeldoorn op de Tweelingenlaan 123, op het bedrijvenpark Apeldoorn Noord. Tevens is onze locatie in Apeldoorn voorzien van parkeerplaatsen. Zowel met de auto als het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Bekijk hier de mensen van EasyZZP.

Vast bedrag per maand, ALL INN

Voor een vast maandbedrag doen wij je volledige administratie. Wij verwerken je in- en verkoopfacturen, salaris en stellen je aangiften op (omzetbelasting en inkomstenbelasting, en bij een B.V. de vennootschapsbelasting). Dit alles doen wij in een online applicatie en APP waar je zelf ook toegang tot hebt. Zo heb je altijd een actueel inzicht in je administratie! De boekhouders van EasyZZP administratiekantoor Apeldoorn helpen je daarnaast met al je administratieve en fiscale vragen.

Onze werkwijze

Onze locatie Apeldoorn

Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord

Tweelingenlaan 123, 7324 AR Apeldoorn

055-2048756

“Wij besteden onze tijd liever aan ondernemen, voor de administratie hebben we EasyZZP. Goede software, altijd inzicht door de webtool en een vast tarief per maand! Wij besteden nu minder tijd en geld aan onze administratie en hebben meer inzicht in de cijfers”

Daan, Brandfirm


Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Klik hier


Apeldoorn is een echte ondernemersregio

In Apeldoorn zijn momenteel circa 7100 ZZP-ers actief en dit aantal groeit de laatste jaren behoorlijk. De grootste branches in de gemeente Apeldoorn zijn de Handel en Horeca en de Zakelijke Dienstverlening. Door de centrale ligging is Apeldoorn een ideale plek om je onderneming te vestigen. De nabije aanwezigheid van de A1 zorgt voor internationale ontsluiting en bereikbaarheid van het gebied ten opzichte van zowel de Randstad als van Oost-Europa.

Naast “even Apeldoorn bellen” Centraal Beheer Achmea zijn er meerdere regionale en landelijke hoofdkantoren in Apeldoorn gevestigd, zoals de Belastingdienst en het Kadaster. Voor de startende ondernemer zijn er diverse netwerkclubs binnen Apeldoorn om je bij aan te sluiten, zoals Ondernemershuis Apeldoorn, Apeldoorn in Bedrijf en Netwerken055.

0
ZZP’ers in Apeldoorn
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer info Oke, ik begrijp het en ga akkoord