Welkom bij administratiekantoor EasyZZP Apeldoorn

Administratiekantoor EasyZZP Apeldoorn is er speciaal voor ondernemers zoals jij! Wij verzorgen jouw administratie en alle belastingaangiftes zodat jij je kan focussen op jouw onderneming. Wij maken gebruik van moderne software en een app, zo heb jij altijd en overal inzicht in jouw cijfers. Alles is online inzichtelijk maar je hebt wel een persoonlijke boekhouder en jij bent altijd welkom voor een kop koffie op ons kantoor in Apeldoorn.


  • Wij zorgen voor jouw administratie zodat jij kan ondernemen!

  • Vast bedrag per maand, geen verrassingen achteraf

  • Inclusief online webtool en App

  • Direct contact met jouw persoonlijke boekhouderVraag een vrijblijvend gesprek aan

“Is het voor jou tijd om de ouderwetse manier van boekhouden achter je te laten?”

Boekhouder administratiekantoor Apeldoorn

Lisanne is onze boekhouder in ApeldoornOnze tarieven

Starter

97p/m
  • Voor de startende ZZP’er. Hulp nodig bij de opstart? Wij helpen je graag! Nu de eerste 6 maanden €89/p.m. Tot ongeveer 120 facturen p/j

Basis

127p/m
  • Voor de ZZP’er en eenmanszaak zonder personeel. Wij verzorgen de administratie en aangiften! Vanaf 120 facturen p/j.

Plus

157p/m
  • Voor de wat grotere eenmanszaken en VOF’s met veel transacties. Personeel? Per salarisstrook € 15,-. V.a. ongeveer 240 facturen p/j.

DGA

187p/m
  • Voor de MKB ondernemers met als rechtsvorm een B.V. of de grotere eenmanszaken en VOF’s. Ga voor meer informatie naar EasyMKB.nl.


Vraag een vrijblijvende offerte aan


Wat onze klanten over ons zeggen

EasyZZP Apeldoorn
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Via mond-tot-mond reclame ben ik terecht gekomen bij EasyZZP en heb hier geen moment spijt van. De goede tool, de persoonlijke benadering en de extra aandacht voor de niet- standaard dingetjes die zo kunnen spelen, zijn zeer prettig. Ik voel me ontzorgd. Een fijn team en merk ook dat zowel Dion als Elsje elkaar geruisloos en naadloos aanvullen. Ook hebben ze de contacten met notarissen en belastingadviseurs als dit nodig is. Hartstikke fijn om mee samen te werken.Lees meer
Ellen W.
Heerlijk dat ik mijn administratie van SOMZ Communicatie bij EasyZZP neer kan leggen. Zij regelen alles, dat scheelt mij een hoop werk!Lees meer
Maaike M.
Ik was op zoek naar een accountantskantoor dat mijn boekhouding volledig online kan ondersteunen en mij deskundig advies kan geven in mijn "niet standaard" situatie. EasyZZP voldoet aan die eisen. Naast het gemak van bonnetjes scannen in de app, wat veel tijdsbesparing oplevert, is alles nu volledig digitaal en Easy ZZP is goed bereikbaar om met inhoudelijke vragen te ondersteunen. Ik kan EasyZZP van harte aanbevelen aan de moderne ondernemer.Lees meer
Angelique S.
Mijn onderneming (koeriersdienst) bestaat nog niet zo heel lang, maar ik ben al vanaf de start klant bij EasyZZP (vestiging Apeldoorn). Na het vergelijken van een aantal offertes koos ik voor EasyZZP Apeldoorn, omdat er rekening mee werd gehouden in het tarief dat ik een startende onderneming ben. Bovendien vind ik het gewoon prettig om per maand een vast bedrag te betalen. Lisanne is een erg betrokken persoon en geeft altijd zeer snel antwoord op mijn vragen. Ook de Yuki app is erg handig. Ik ben vaak onderweg en maak dan even snel een foto van mijn bonnetjes.Lees meer
Hakan B.


Onze locatie in Apeldoorn 

Ben je op zoek naar een boekhouder of administratiekantoor in de regio Apeldoorn? Dan ben je bij EasyZZP aan het juiste adres! Onze locatie is gevestigd in Apeldoorn op de Tweelingenlaan 123, op het bedrijvenpark Apeldoorn Noord. Tevens is onze locatie in Apeldoorn voorzien van parkeerplaatsen. Zowel met de auto als het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken.

Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord

Tweelingenlaan 123, 7324 AR Apeldoorn

055-2048756

info@easyzzp.nl

Onze werkwijze

Jij levert de facturen digitaal bij ons aan. Dit kan door middel van scannen en uploaden, e-mailen of een foto uploaden met de App .  Jouw verkoopfacturen kun je eenvoudig vanuit onze online webtool maken en versturen. We koppelen jouw bankrekening aan de online webtool en halen automatisch alle banktransacties op. Iedere werkdag werken wij jouw administratie bij, zo heb jij altijd inzicht in actuele cijfers.

Mocht je vragen hebben of ergens over willen overleggen kun je ons bellen, watsappen, mailen, langskomen of zelf FaceTimen. Ook verzorgen wij voor jou alle btw aangiftes.

Als het jaar is afgesloten plannen we een persoonlijk gesprek, stellen wij voor jou de jaarrekening op en doen we de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Meer over onze werkwijze kun je hier vinden. Maar je kunt ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Klik hier


Apeldoorn is een echte ondernemersregio

In Apeldoorn zijn momenteel circa 7500 ZZP-ers actief en dit aantal groeit de laatste jaren behoorlijk. De grootste branches in de gemeente Apeldoorn zijn de Handel en Horeca en de Zakelijke Dienstverlening. Door de centrale ligging is Apeldoorn een ideale plek om je onderneming te vestigen. De nabije aanwezigheid van de A1 zorgt voor internationale ontsluiting en bereikbaarheid van het gebied ten opzichte van zowel de Randstad als van Oost-Europa.

Naast “even Apeldoorn bellen” Centraal Beheer Achmea zijn er meerdere regionale en landelijke hoofdkantoren in Apeldoorn gevestigd, zoals de Belastingdienst en het Kadaster. Voor de startende ondernemer zijn er diverse netwerkclubs binnen Apeldoorn om je bij aan te sluiten, zoals Ondernemershuis Apeldoorn, Apeldoorn in Bedrijf en Netwerken055.

Apeldoorn Aantallen
Inwoners aantal 160.000
Huishoudens 71.000
Werkzame beroepsbevolking 77.000
Aantal ZZP’ers 7.500
Aantal ingeschreven bedrijven 12.500