Administratiekantoor Rotterdam

Administratiekantoor Rotterdam

Bent u op zoek naar een modern administratiekantoor in de regio Rotterdam? EasyZZP Rotterdam verzorgt vanuit ons kantoor in Rotterdam uw volledige administratie en al uw aangiften. Met onze moderne online software zoals een webtool en iPhone en Android app van easyZZP heeft u altijd en overal inzicht in uw volledige administratie en neemt u voortaan al uw beslissingen op basis van actuele cijfers. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. U betaalt een vast bedrag per maand. Zo voorkomt u verrassingen achteraf!

  • Moderne online software maar wel met persoonlijk contact
  • Vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf
  • Webtool en iPhone/android app voor alle klanten
  • Verkoopfactuurmodule: Verstuur eenvoudig uw verkoopfacturen
  • Vast contactpersoon voor al uw fiscaal en administratieve vragen
Vraag een vrijblijvende offerte aan


administratiekantoor rotterdam

Direct ’n offerte?

Vast maandbedrag v.a. EUR 89,- pm

Administratiekantoor EasyZZP Rotterdam hanteert vaste maandbedragen waar wij uw volledige administratie en voor doen. Het vaste maandbedrag is inclusief het verwerken van uw administratie, de online software en apps, de aangifte omzet- en inkomstenbelasting en de verkoopfactuurmodule.
Lees hier meer over onze pakketten en tarieven
Pakketten

EasyZZP locatie Rotterdam

Het aantal ZZP-ers in Rotterdam stijgt de laatste jaren behoorlijk: ruim 33.000 mensen zijn in Rotterdam actief als ondernemer. Dat is niet zo gek, want Rotterdam is voor grote multinationals een ontzettend aantrekkelijke stad om in te investeren én om te ondernemen, blijkt uit de KPMG Competitive Alternatives van 2016. Dit komt omdat de kosten in Rotterdam vergeleken met ander internationale steden vrij laag zijn. Rotterdam staat dan ook op de 7e plek in de ranglijst. Rotterdam is daardoor de op-een-na best scorende Europese stad. Genoeg reden dus om in deze prachtige havenstad een onderneming te beginnen!

In het Noorden van Rotterdam zet Stichting ZZPRO Hillegersberg-Schiebroek zich in voor ruim 2.000 Rotterdamse ZZP-ers. Ze promoten de kwaliteit van de ondernemers, bundelen krachten en organiseren regelmatig bijeenkomsten. Als ondernemende Rotterdammer is deze actieve stichting een handige netwerkmogelijkheid.

EasyZZP Rotterdam verzorgt graag je volledige administratie zodat jij je volledig op je onderneming kunt richten. Chantal van Helden is het aanspreekpunt voor EasyZZP Rotterdam. Wij zijn gevestigd aan de Barbizonlaan 104, direct gelegen aan de snelweg. Goed bereikbaar en gratis parkeren!

Administratiekantoor Rotterdam

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Vrijblijvend contact