Bel ons op 085-3033468

Administratiekantoor Rotterdam

/Administratiekantoor Rotterdam
Administratiekantoor Rotterdam2019-01-11T14:46:45+00:00

EasyZZP Rotterdam

Ben je op zoek naar een modern administratiekantoor in de regio Rotterdam? EasyZZP Rotterdam verzorgt vanuit ons kantoor in Rotterdam je volledige administratie en al je aangiften. Met onze moderne online software zoals een webtool en iPhone en Android app van EasyZZP heb je altijd en overal inzicht in je volledige administratie en neem je voortaan al je beslissingen op basis van actuele cijfers.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. je betaalt een vast bedrag per maand. Zo voorkom je verrassingen achteraf!

  • Direct naast de A20

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Moderne online software maar wel persoonlijk contact

  • Vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf

  • Webtool en app voor alle klanten

  • Verkoopfactuurmodule: Verstuur eenvoudig uw facturen

Vraag een offerte aan

Onze locatie

Locatie naast de A20 met gratis parkeermogelijkheden

Barbizonlaan 104, 2908 ME Capelle aan Den IJssel

010-2680774

Starter

97p/m
  • Voor de startende ZZP’er. Hulp nodig bij de opstart? Wij helpen je graag! Nu de eerste 6 maanden €89/p.m. Tot ongeveer 120 facturen p/j

Basis

127p/m
  • Voor de ZZP’er en eenmanszaak zonder personeel. U onderneemt, wij verzorgen de administratie en aangiften! Vanaf ongeveer 120 facturen p/j.

Plus

157p/m
  • Voor de wat grotere eenmanszaken en VOF’s met veel transacties. Personeel? Per salarisstrook € 15,-. V.a. ongeveer 240 facturen p/j.

DGA

187p/m
  • Voor de MKB ondernemers met als rechtsvorm een B.V. of de grotere eenmanszaken en VOF’s. Ga voor meer informatie naar EasyMKB.nl.
Gratis demo

Administratiekantoor Rotterdam

Het aantal ZZP-ers in Rotterdam stijgt de laatste jaren behoorlijk: ruim 33.000 mensen zijn in Rotterdam actief als ondernemer. Dat is niet zo gek, want Rotterdam is voor grote multinationals een ontzettend aantrekkelijke stad om in te investeren én om te ondernemen, blijkt uit de KPMG Competitive Alternatives van 2016. Dit komt omdat de kosten in Rotterdam vergeleken met ander internationale steden vrij laag zijn. Rotterdam staat dan ook op de 7e plek in de ranglijst. Rotterdam is daardoor de op-een-na best scorende Europese stad. Genoeg reden dus om in deze prachtige havenstad een onderneming te beginnen!

In het Noorden van Rotterdam zet Stichting ZZPRO Hillegersberg-Schiebroek zich in voor ruim 2.000 Rotterdamse ZZP-ers. Ze promoten de kwaliteit van de ondernemers, bundelen krachten en organiseren regelmatig bijeenkomsten. Als ondernemende Rotterdammer is deze actieve stichting een handige netwerkmogelijkheid.

EasyZZP Rotterdam verzorgt graag je volledige administratie zodat jij je volledig op je onderneming kunt richten. Chantal van Helden is het aanspreekpunt voor EasyZZP Rotterdam. Wij zijn gevestigd aan de Barbizonlaan 104, direct gelegen aan de snelweg. Goed bereikbaar en gratis parkeren!

Administratiekantoor Rotterdam
Onze werkwijze

Neem contact op voor een vrijblijvend demo

Klik hier
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer info Oke, ik begrijp het en ga akkoord