Administratiekantoor EasyZZP Rotterdam

Ben je op zoek naar een modern administratiekantoor in de regio Rotterdam? EasyZZP Rotterdam verzorgt vanuit ons kantoor in Rotterdam je volledige administratie en al je aangiften. Met onze moderne online software zoals een webtool en iPhone en Android app van EasyZZP heb je altijd en overal inzicht in je volledige administratie en neem je voortaan al je beslissingen op basis van actuele cijfers.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. je betaalt een vast bedrag per maand. Zo voorkom je verrassingen achteraf!

  • Direct naast de A20

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Moderne online software maar wel persoonlijk contact

  • Vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf

  • Webtool en app voor alle klanten

  • Verkoopfactuurmodule: Verstuur eenvoudig uw facturen

Vraag een offerte aan

Onze locatie

Locatie naast de A20 met gratis parkeermogelijkheden

Barbizonlaan 104, 2908 ME Capelle aan Den IJssel

010-2680774

info@easyzzp.nlOnze tarieven

Starter

97p/m
  • Voor de startende ZZP’er. Hulp nodig bij de opstart? Wij helpen je graag! Nu de eerste 6 maanden €89/p.m. Tot ongeveer 120 facturen p/j

Basis

127p/m
  • Voor de ZZP’er en eenmanszaak zonder personeel. Wij verzorgen de administratie en aangiften! Vanaf 120 facturen p/j.

Plus

157p/m
  • Voor de wat grotere eenmanszaken en VOF’s met veel transacties. Personeel? Per salarisstrook € 15,-. V.a. ongeveer 240 facturen p/j.

DGA

187p/m
  • Voor de MKB ondernemers met als rechtsvorm een B.V. of de grotere eenmanszaken en VOF’s. Ga voor meer informatie naar EasyMKB.nl.


Vraag een vrijblijvende offerte aan


Onze werkwijze

Jij levert de facturen digitaal bij ons aan. Dit kan door middel van scannen en uploaden, e-mailen of een foto uploaden met de App .  Jouw verkoopfacturen kun je eenvoudig vanuit onze online webtool maken en versturen. We koppelen jouw bankrekening aan de online webtool en halen automatisch alle banktransacties op. Iedere werkdag werken wij jouw administratie bij, zo heb jij altijd inzicht in actuele cijfers.

Mocht je vragen hebben of ergens over willen overleggen kun je ons bellen, watsappen, mailen, langskomen of zelf FaceTimen. Ook verzorgen wij voor jou alle btw aangiftes.

Als het jaar is afgesloten plannen we een persoonlijk gesprek, stellen wij voor jou de jaarrekening op en doen we de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Meer over onze werkwijze kun je hier vinden. Maar je kunt ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.


Wat onze klanten over ons zeggen

EasyZZP Rotterdam
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Ik was op zoek naar een accountantskantoor dat mijn boekhouding volledig online kan ondersteunen en mij deskundig advies kan geven in mijn "niet standaard" situatie. EasyZZP voldoet aan die eisen. Naast het gemak van bonnetjes scannen in de app, wat veel tijdsbesparing oplevert, is alles nu volledig digitaal en Easy ZZP is goed bereikbaar om met inhoudelijke vragen te ondersteunen. Ik kan EasyZZP van harte aanbevelen aan de moderne ondernemer.Lees meer
Angelique S.
Via mond-tot-mond reclame ben ik terecht gekomen bij EasyZZP en heb hier geen moment spijt van. De goede tool, de persoonlijke benadering en de extra aandacht voor de niet- standaard dingetjes die zo kunnen spelen, zijn zeer prettig. Ik voel me ontzorgd. Een fijn team en merk ook dat zowel Dion als Elsje elkaar geruisloos en naadloos aanvullen. Ook hebben ze de contacten met notarissen en belastingadviseurs als dit nodig is. Hartstikke fijn om mee samen te werken.Lees meer
Ellen W.


Ondernemen in Rotterdam; Gewoon doen!

Het aantal ZZP-ers in Rotterdam stijgt de laatste jaren behoorlijk: ruim 33.000 mensen zijn in Rotterdam actief als ondernemer. Dat is niet zo gek, want Rotterdam is voor grote multinationals een ontzettend aantrekkelijke stad om in te investeren én om te ondernemen, blijkt uit de KPMG Competitive Alternatives van 2016. Dit komt omdat de kosten in Rotterdam vergeleken met ander internationale steden vrij laag zijn. Rotterdam staat dan ook op de 7e plek in de ranglijst. Rotterdam is daardoor de op-een-na best scorende Europese stad. Genoeg reden dus om in deze prachtige havenstad een onderneming te beginnen!

In het Noorden van Rotterdam zet Stichting ZZPRO Hillegersberg-Schiebroek zich in voor ruim 2.000 Rotterdamse ZZP-ers. Ze promoten de kwaliteit van de ondernemers, bundelen krachten en organiseren regelmatig bijeenkomsten. Als ondernemende Rotterdammer is deze actieve stichting een handige netwerkmogelijkheid.

EasyZZP Rotterdam verzorgt graag je volledige administratie zodat jij je op je onderneming kunt richten. Peter Gelderblom is het aanspreekpunt voor EasyZZP Rotterdam.

Boekhouder van Rotterdam Peter

Neem contact op voor een vrijblijvend demo

Klik hier