Maak kennis met easyZZP

Onze klantbeloftes

Vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf!

Wij zijn van mening dat jij vooraf altijd moet weten wat de kosten zijn. Zo werken wij voor onze dienstverlening met een vast bedrag per maand. Hierin zitten alle zaken die tot het voeren van de administratie behoren, de aangiften btw en inkomstenbelasting en alle vragen over jouw administratie. Ook de online webtool en mobile app zitten ook in dit vaste tarief.

Online maar wel persoonlijk en lokale kantoren

Als klant van easyZZP maak je gebruik van de moderne online software en mobiele apps zodat u uw administratie altijd bij de hand heeft en gemakkelijk kan raadplegen. Maar naast de mooie online toepassingen hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact. U bent altijd welkom op één van onze locaties, of u kunt ons per mail, telefoon en WhatsApp bereiken.

Alles om de verwachtingen van de klant te overtreffen

Wat betreft jouw verwachtingen nemen wij met een zesje niet genoeg, wij streven naar een klanttevredenheid van een 8 of hoger. Naast het voeren van de administratie en het doen van uw aangiftes proberen wij op zoveel mogelijk manieren uw verwachtingen te overtreffen. Hierbij kun je denken aan kortingen, trainingen, meedenken en besparen.

Waarom easyZZP


  • Omdat u als ondernemer uw tijd beter kunt besteden aan ondernemen
  • Omdat u meer kunt verdienen als u voor uw klanten aan het werk bent
  • Omdat u niet te veel belasting wilt betalen
  • Omdat ouderwetse boekhouders te veel geld vragen voor het werk dat ze doen
  • Omdat u het gemak van een online administratie wil maar wel het persoonlijke contact
  • Omdat u geen verrassingen achteraf wilt

En omdat u net zo tevreden wilt zijn als onze huidige klanten:

   De visie van easyZZP

“Ondernemen zonder de zorgen van een administratie”
EasyZZP neemt uw volledige administratie uit handen en in onze beleving gaat dit verder dan eenmaal per drie maanden de boekhouding controleren en de btw aangifte doen. Wij zorgen ervoor dat u overal en altijd beschikt over up-to-date cijfers uit uw administratie zodat u op basis hiervan uw bedrijf kunt bijsturen. Daarnaast beantwoorden wij niet alleen al uw fiscale en administratieve vragen maar denken ook pro actief met u mee. Zo adviseren wij u over mogelijke kosten besparingen en efficiency maatregelen. Wij houden alle ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied goed in de gaten en informeren u wat dit voor uw bedrijf betekent.

Enkele voorbeelden:

Besparingen

Als wij in uw boekhouding een AOV verzekering tegenkomen toetsen wij bij onze partners of u hierop kunt besparen.

Kortingen

U heeft visitekaartjes, flyers, een website, een telefoonabonnement, een coach, een telefonische antwoorddienst of wat dan ook nodig? Wij helpen u de juiste en voordeligste keuze te maken.

Efficiëntie

U ontvangt nog veel facturen per post en scant deze handmatig in? Wij benaderen uw leverancier en vragen om de facturen voortaan per mail aan te leveren zodat u hier geen tijd meer aan kwijt bent.

Vrijblijvend contact met administratiekantoor EasyZZP