Onze klantbeloftes

Bekijk onze werkwijze

Waarom EasyZZP

  • Omdat u als ondernemer uw tijd beter kunt besteden aan ondernemen

  • Omdat u als ondernemer inzicht wilt hebben in de cijfers

  • Omdat u meer kunt verdienen als u voor uw klanten aan het werk bent

  • Omdat u niet te veel belasting wilt betalen

  • Omdat ouderwetse boekhouders te veel geld vragen voor het werk dat ze doen

  • Omdat u het gemak van een online administratie wil maar wel het persoonlijke contact

  • Omdat u geen verrassingen achteraf wilt

De visie van easyZZP

Ondernemen zonder de zorgen van een administratie

EasyZZP neemt uw volledige administratie uit handen en in onze beleving gaat dit verder dan eenmaal per drie maanden de boekhouding controleren en de btw aangifte doen. Wij zorgen ervoor dat u overal en altijd beschikt over up-to-date cijfers uit uw administratie zodat u op basis hiervan uw bedrijf kunt bijsturen.

Daarnaast beantwoorden wij niet alleen al uw fiscale en administratieve vragen maar denken ook pro actief met u mee. Zo adviseren wij u over mogelijke kosten besparingen en efficiency maatregelen. Wij houden alle ontwikkelingen op fiscaal en administratief gebied goed in de gaten en informeren u wat dit voor uw bedrijf betekent.

Bekijk onze tarieven
EasyZZP is al enige tijd mijn administratiekantoor en ik ben zeer tevreden over de diensten van EasyZZPP. Vragen worden snel beantwoord en mijn administratie is altijd actueel

Jasper, Kellerman PT - Personal Trainer
Ik ben zeer tevreden over de geboden diensten van EasyZZP. Het neemt mij veel werk uit handen en ik word snel geholpen bij vragen. Kortom ik zou niet anders meer willen!

Bas, Schildersbedrijf Hogenbirk
EasyZZP doet mijn volledige administratie voor een vast bedrag per maand, online en snel. Ik hoef slechts de bonnen / facturen door te mailen en zij regelen de rest. Heerlijk! Ondertussen heb ik wel altijd inzicht in de cijfers door de handige overzichten in mijn online account, en staan de adviseurs altijd voor je klaar.

Mariska, Rizk Safety Consultancy

Vrijblijvend contact met administratiekantoor EasyZZP