De toppers van EasyZZP

Het team van EasyZZP bestaat op dit moment uit 12 personen maar we zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s. Al onze collega’s hebben verschillende expertises van fiscaal tot marketing. Maak kennis met het team van online administratiekantoor EasyZZP!

Tip: Beweeg je muis over de afbeeldingen voor onze cartoon alterego’s
Floran
FloranSr. Fiscalist en mede-oprichter

Samen met mijn collega’s verzorg ik uw administratie en sta u te woord voor alle administratieve en fiscale vragen. Als fiscalist zie ik er op toe dat alle mogelijkheden die de fiscale regelgeving toelaat voor u worden benut. Naast de bachelor opleiding fiscale economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik ervaring opgedaan bij de Belastingdienst en een belastingadvieskantoor alvorens ik bij easyZZP ben gaan werken. Daarnaast sta ik ingeschreven in het Register Belastingadviseurs als “Register Belastingconsulent”. Dit houdt o.a. in dat ik jaarlijks diverse fiscale cursussen volg om zo altijd op de hoogte te blijven van de laatste fiscale ontwikkelingen.

ElsjeFiscalist

In de afrondingsfase van de masteropleiding Fiscale Economie ben ik bij EasyZZP komen werken als junior fiscalist. Naast het verzorgen van uw administratie en aangiften, houd ik mij bezig met specifieke vraagstukken op fiscaal gebied.

HarmaFiscalist
DION
DionController & mede-oprichter

Binnen easyZZP help ik u met het efficiënt inrichten en beheren van uw administratie. Bent u nieuw en staat uw administratie reeds in een systeem dan verzorg ik de conversie. Ook het inrichten van rapportages en het maken van koppelingen met andere systemen verzorg ik voor u. Naast mijn bachelor bedrijfseconomie aan de hogeschool van Nijmegen en MSc in Controlling aan de Nyenrode Business Universiteit heb ik ruime werkervaringen in het opzetten, inrichten en beheren van bedrijfsadministraties.

RodneyMarketing & mede-oprichter
Terwijl mijn collega’s uw administratie verwerken ben ik op zoek naar kansen en mogelijkheden waar u als klant van kunt profiteren. Dit kunnen partners zijn welke kortingen aan u en de rest van onze klanten geven maar ook samenwerkingen tussen onze klanten die omzetgroei of kostenefficiëntie opleveren.

Dennis 250
DennisEasyZZP Zwolle
Voor de regio Zwolle ben ik het aanspreekpunt voor Easy ZZP. Wij zijn uw full-service partner voor administratie, belasting en advies. Wilt u als klant alles digitaal doen of wilt u gewoon langskomen op ons kantoor in Zwolle? Het is beide mogelijk want u wilt ondernemen en wij zorgen voor de rest!

PeterEasyZZP Rotterdam
LisanneEasyZZP Apeldoorn

Per 1 januari 2019 ben ik eigenaar geworden van de nieuwe vestiging van EasyZZP in Apeldoorn. Na mijn hbo studie Accountancy aan de HAN heb ik ruim 7 jaar werkervaring opgedaan in de accountancy. Het was eigenlijk altijd al een droom van mij om een eigen administratiekantoor te beginnen, maar ik wilde uiteraard eerst voldoende werkervaring opdoen om mijn klanten goed te kunnen bedienen. Tijdens mijn dienstverband heb ik ook nog een fiscale studie afgerond, namelijk register belastingconsulent bij RB Opleidingen. Kort daarna heb ik de stap genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan en is mijn droom werkelijkheid geworden! Ik haal veel voldoening uit mijn werk. Het is prettig om ondernemers te kunnen ontzorgen op het gebied van administratie, belastingaangiften en fiscale adviezen. Zo kunnen zij zich volledig focussen op de eigen ondernemingsactiviteiten!

Boekhouder Jeppe
JeppeSr. Fiscalist Amsterdam
Tom
TomJr. Financieel controller
EricSalarisadministratie

Binnen EasyZZP ben ik verantwoordelijk voor de salarisadministratie van al onze klanten. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie zorg ik ervoor dat alle stroken en aangiftes op tijd beschikbaar zijn en geautomatiseerd ingelezen worden in de boekhouding. Ook voor inhoudelijke vragen op het gebied van de salarisadministratie ben ik binnen EasyZZP het aanspreekpunt.

JeffreyJr. Financieel controller

Naast mijn studie Accountancy aan de Hogeschool van Utrecht werk ik bij EasyZZP als administratief medewerker en verwerk ik de dagelijkse administraties van onze klanten.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Klik hier