Maak kennis met het team van EasyZZP

Het team van EasyZZP bestaat uit 14 collega’s. Al onze collega’s hebben verschillende expertises van fiscaal tot financieel. Wil je deel uitmaken van ons team? Kijk dan op onze vacaturepagina voor de openstaande vacatures.

Maak kennis met het team van EasyZZP!

Floran
FloranMede-oprichter EasyZZP

Samen met mijn collega’s verzorg ik uw administratie en sta u te woord voor alle administratieve en fiscale vragen. Als fiscalist zie ik er op toe dat alle mogelijkheden die de fiscale regelgeving toelaat voor u worden benut. Naast de bachelor opleiding fiscale economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik ervaring opgedaan bij de Belastingdienst en een belastingadvieskantoor alvorens ik bij easyZZP ben gaan werken. Ik volg jaarlijks diverse fiscale cursussen om zo altijd op de hoogte te blijven van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Dion
DionMede-oprichter EasyZZP

Binnen easyZZP help ik u met het efficiënt inrichten en beheren van uw administratie. Bent u nieuw en staat uw administratie reeds in een systeem dan verzorg ik de conversie. Ook het inrichten van rapportages en het maken van koppelingen met andere systemen verzorg ik voor u. Naast mijn bachelor bedrijfseconomie aan de hogeschool van Nijmegen en MSc in Controlling aan de Nyenrode Business Universiteit heb ik ruime werkervaringen in het opzetten, inrichten en beheren van bedrijfsadministraties.

Jeppe
JeppePartner EasyZZP Amsterdam
Dennis
DennisPartner EasyZZP Zwolle
Voor de regio Zwolle ben ik het aanspreekpunt voor Easy ZZP. Wij zijn uw full-service partner voor administratie, belasting en advies. Wilt u als klant alles digitaal doen of wilt u gewoon langskomen op ons kantoor in Zwolle? Het is beide mogelijk want u wilt ondernemen en wij zorgen voor de rest!

Lisanne
LisanneFranchise EasyZZP Apeldoorn

Per 1 januari 2019 ben ik eigenaar geworden van de nieuwe vestiging van EasyZZP in Apeldoorn. Na mijn hbo studie Accountancy aan de HAN heb ik ruim 7 jaar werkervaring opgedaan in de accountancy. Het was eigenlijk altijd al een droom van mij om een eigen administratiekantoor te beginnen, maar ik wilde uiteraard eerst voldoende werkervaring opdoen om mijn klanten goed te kunnen bedienen. Tijdens mijn dienstverband heb ik ook nog een fiscale studie afgerond, namelijk register belastingconsulent bij RB Opleidingen. Kort daarna heb ik de stap genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan en is mijn droom werkelijkheid geworden! Ik haal veel voldoening uit mijn werk. Het is prettig om ondernemers te kunnen ontzorgen op het gebied van administratie, belastingaangiften en fiscale adviezen. Zo kunnen zij zich volledig focussen op de eigen ondernemingsactiviteiten!

Martijn
MartijnFinancieel Controller
Samen met Dennis verzorgen wij de administraties in Zwolle. In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan met het verwerken van de administraties van allerlei verschillende onderneming (zzp tot en met cafés /restaurants en handelsbedrijven) . In mijn vrije tijd mag ik graag fietsen op de racefiets om mijn hoofd weer leeg te maken. Graag maak ik een keer kennis onder het genot van een kop koffie.
Harma
HarmaFiscalist
Tom
TomFinancieel controller
Arbia
ArbiaJr. Financieel controller

Samen met mijn collega’s verzorg ik de administraties in vestiging Utrecht. Tijdens het afronden van de opleiding Finance & Control aan de Hogeschool Utrecht heb ik mijn afstudeerstage bij EasyZZP gelopen. Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen als junior financieel controller bij EasyZZP.

Niek
NiekJr. Fiscalist
Tijdens het schrijven van mijn masterscriptie Fiscaal Recht ben ik als werkstudent begonnen bij EasyZZP in Amsterdam.
Sinds februari werk ik full-time als junior fiscalist en houd ik mij bezig met het verzorgen van de administratie en diverse fiscale vraagstukken.
Feride
FerideJr. Fiscalist
Odille
OdilleFinancieel Controller
Mozamel
MozamelAdministratief medewerker
Trudy
TrudyAdministratief medewerker
Eric
EricSalarisadministratie

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Klik hier