Bel ons op 085-3033468
Team2018-11-06T17:10:31+00:00

De toppers van EasyZZP

Het team van EasyZZP bestaat op dit moment uit 9 personen maar we zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s. Al onze collega’s hebben verschillende expertises van fiscaal tot marketing. Maak kennis met het team van online administratiekantoor EasyZZP!

Tip: Beweeg je muis over de afbeeldingen voor onze cartoon alterego’s
Floran
FloranFiscalist en mede-oprichter

Samen met mijn collega’s verzorg ik uw administratie en sta u te woord voor alle administratieve en fiscale vragen. Als fiscalist zie ik er op toe dat alle mogelijkheden die de fiscale regelgeving toelaat voor u worden benut. Naast de bachelor opleiding fiscale economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik ervaring opgedaan bij de Belastingdienst en een belastingadvieskantoor alvorens ik bij easyZZP ben gaan werken. Daarnaast sta ik ingeschreven in het Register Belastingadviseurs als “Register Belastingconsulent”. Dit houdt o.a. in dat ik jaarlijks diverse fiscale cursussen volg om zo altijd op de hoogte te blijven van de laatste fiscale ontwikkelingen.

ChantalPartner Rotterdam

Binnen mijn rol als relatiebeheerder ben ik voor de regio Rotterdam het aanspreekpunt voor EasyZZP. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s van EasyZZP landelijk met het beheren van de grotere MKB klanten en administraties. Tijdens mijn studie accountancy aan de Haagse Hogeschool heb ik enkele jaren werkervaring opgedaan bij een administratiekantoor en eind 2016 ben ik bij EasyZZP begonnen.

Dion_FlorackDION
DionController & mede-oprichter

Binnen easyZZP help ik u met het efficiënt inrichten en beheren van uw administratie. Bent u nieuw en staat uw administratie reeds in een systeem dan verzorg ik de conversie. Ook het inrichten van rapportages en het maken van koppelingen met andere systemen verzorg ik voor u. Naast mijn bachelor bedrijfseconomie aan de hogeschool van Nijmegen en MSc in Controlling aan de Nyenrode Business Universiteit heb ik ruime werkervaringen in het opzetten, inrichten en beheren van bedrijfsadministraties.

SanderSANDER
SanderAdministratie en fiscaal

Na mijn studie International Business and Management Studies aan de Hogeschool van Utrecht ben ik bij easyZZP gaan werken. Naast het verwerken van de administraties van onze klanten hou ik mij ook bezig met marketing en acquisitie.

Dennis 250
DennisPartner Zwolle
Voor de regio Zwolle ben ik het aanspreekpunt voor Easy ZZP. Wij zijn uw full-service partner voor administratie, belasting en advies. Wilt u als klant alles digitaal doen of wilt u gewoon langskomen op ons kantoor in Zwolle? Het is beide mogelijk want u wilt ondernemen en wij zorgen voor de rest!

ICHOR
IchorAdministratie

In mijn rol als administratief medewerker verwerk ik dagelijks de administraties van onze klanten. Deze rol functie vervul ik sinds oktober 2015. Naast mijn werkzaamheden bij EasyZZP heb ik de deeltijd opleiding Basiskennis Boekhouden afgerond en volg ik momenteel de deeltijd HBO opleiding “SPD Bedrijfsadministratie” om zo mijn kennis nog verder uit te breiden.

RodneyMarketing & mede-oprichter
Terwijl mijn collega’s uw administratie verwerken ben ik op zoek naar kansen en mogelijkheden waar u als klant van kunt profiteren. Dit kunnen partners zijn welke kortingen aan u en de rest van onze klanten geven maar ook samenwerkingen tussen onze klanten die omzetgroei of kostenefficiëntie opleveren.

EricSalarisadministratie

Binnen EasyZZP ben ik verantwoordelijk voor de salarisadministratie van al onze klanten. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van salarisadministratie zorg ik ervoor dat alle stroken en aangiftes op tijd beschikbaar zijn en geautomatiseerd ingelezen worden in de boekhouding. Ook voor inhoudelijke vragen op het gebied van de salarisadministratie ben ik binnen EasyZZP het aanspreekpunt.

JeffreyAdministratie

Naast mijn studie Accountancy aan de Hogeschool van Utrecht werk ik bij EasyZZP als administratief medewerker en verwerk ik de dagelijkse administraties van onze klanten.

DennisAdministratie

Naast mijn studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Utrecht werk ik bij EasyZZP als administratief medewerker en verwerk ik de dagelijkse administraties van onze klanten.

ElsjeJr. Fiscalist

In de afrondingsfase van de masteropleiding Fiscale Economie ben ik bij EasyZZP komen werken als junior fiscalist. Naast het verzorgen van uw administratie en aangiften, houd ik mij bezig met specifieke vraagstukken op fiscaal gebied.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Klik hier
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer info Oke, ik begrijp het en ga akkoord