Altijd actueel inzicht in je administratie!

Door onze werkwijze heb je dagelijks inzicht in de cijfers van je onderneming en zijn deze cijfers altijd bijgewerkt. Zo kun je op ieder moment van de dag zien wat de stand van de te betalen omzetbelasting is, welke facturen er nog betaald moeten worden en nog veel meer….

Ondernemen zonder de zorgen van een administratie!

Onze unieke combinatie van online boekhouden met persoonlijk contact haalt het beste uit twee werelden. Een boekhouder met een naam en gezicht die u en uw onderneming persoonlijk kent maar door het online boekhoudprogramma wel altijd en overal inzicht in de meest actuele cijfers.

Ook voor starters is easyZZP een goede partner! We zullen uw helpen met de diverse benodigde zaken die komen kijken bij het starten van een onderneming. Als u vragen over uw idee heeft kunt u ook altijd contact opnemen met onze ondernemersdesk.

Onze tarieven
EasyZZP_Administratiekantoor

Hoe werkt het nou precies..

Je levert je facturen digitaal bij ons aan. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden, namelijk: Je scant en mailt de facturen naar ons toe, je maakt een foto met de iPhone en Android app of je logt in op je online portaal en vanaf daar kun je de facturen uploaden.  Je kunt ook de digitaal binnegekomen facturen fowarden in je mailbox naar een speciaal e-mailadres die gekoppeld is aan je administratie. EasyZZP zal de door jouw aangeleverde factuur binnen 48 uur verwerken.

Verkoopfacturen kun je eenvoudig vanuit je online portaal versturen naar je klanten. Samen zullen we bij aanvang een factuursjabloon van je bedrijf maken. Vervolgens kun je in enkele stappen direct vanuit het systeem een factuur digitaal naar de klant versturen met de facturatiemodule.

Als je een vraag over uw administratie hebt kun je deze via het online portal eenvoudig aan ons stellen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te bellen, e-mailen, of kantoor langskomen of Google Meets.

Iedere maand of kwartaal zullen wij op basis van de facturen de aangifte omzetbelasting opstellen, klaarzetten en versturen. Je kunt altijd vanuit het online portaal zien wat de actuele stand van de te betalen omzetbelasting is.

Aan het einde van het jaar zullen wij op basis van de administratie en aanvullende gegevens de aangifte inkomstenbelasting voor je opstellen en indienen. Voordat wij deze aangifte indienen zullen we altijd eerst persoonlijk de aangifte inkomstenbelasting bespreken en toelichten. Dit kan bij ons op kantoor of bijvoorbeeld via Google Meets. Bij een B.V. zullen wij ook de publicatiestukken en aangifte vennootschapsbelasting opstellen en indienen.

Offerte

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Klik hier