EasyZZP in top 5 beste administratiekantoren 2015!

EasyZZP is door 6.658 zzp’ers, freelancers en interim professionals uit 203 deelnemende kantoren verkozen tot top 5 beste administratiekantoor van het jaar 2015. Zzp’ers hebben hun mening gegeven over criteria als kwaliteit, punctualiteit en bereikbaarheid. 42% van de zzp’ers besteedt zijn administratie uit. De verkiezing is georganiseerd door ZZP Barometer.

Beste administratiekantoor

“Het is voor zzp’ers vaak moeilijk het juiste kantoor te vinden. Dankzij deze verkiezing is er meer transparantie en kunnen zzp’ers een beter gefundeerde keuze maken,” zegt Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van ZZP Barometer. 74% van de 203 deelnemende kantoren hanteert een uurtarief als verdienmodel, gemiddeld van EUR. 60,- per uur. De gemiddelde jaaromzet per deelnemend kantoor is EUR. 257.045,-. EasyZZP hanteert daarentegen een vast tarief per maand voor een full service pakket waardoor de ZZP’er niet voor verrassingen komt te staan.

“Administratie- en boekhoudkantoren zien de grote groep zzp’ers als een interessante groeimarkt, en nu is voor zzp’ers duidelijker bij wie ze kunnen aankloppen om hun boekhouding perfect te regelen,” aldus Sakkers.

Lees hier het volledige artikel en bekijk hier de volledige top 100.

Bekijk onze tarieven

Boekhouding uitbesteden?

Wil je volledig ontzorgt zijn en je boekhouding uitbesteden? Bekijk hier de tarieven van EasyZZP
Bekijk onze tarieven