Nieuwe relatie aanmaken

In dit filmpje wordt in het kort weergegeven hoe je een nieuwe relatie (bijvoorbeeld een klant) kunt aanmaken en hoe je een e-mailadres instelt waar de verkoopfactuur naartoe gestuurd moet worden.

Verkoopfactuur aanmaken

In dit filmpje wordt weergegeven hoe je eenvoudig een verkoopfactuur kunt aanmaken en versturen naar je klant.

Verkoopfactuur crediteren

In dit filmpje wordt in het kort weergegeven hoe je een verkoopfactuur die eerder vanuit Yuki verstuurt is kunt crediteren en waarbij de creditfactuur naar de klant wordt verstuurd.

Verkoopfactuur kopiëren

In dit filmpje wordt weergegeven hoe je een eerder verstuurde factuur kunt kopiëren, bewerken en opnieuw kunt sturen naar je klant. Handig als je veel informatie op de factuur hebt staan die 1 op 1 gebruikt kan worden voor een nieuwe factuur.

Herinnering versturen

In dit filmpje wordt weergegeven hoe je vanuit Yuki een herinnering van een onbetaalde factuur kunt versturen naar je klanten. Als de herinneringsmodule nog niet is ingericht kun je contact met ons opnemen.

Archief exporteren

In dit filmpje wordt weergegeven hoe je vanuit Yuki het volledige archief kunt exporteren. Deze export wordt ingepland en een dag later ontvang je per mail een link waarin je het volledige archief als een ZIP bestand kunt exporteren.