Iphone App en Android App

Iphone app en Android App

Met de App heb je 24/7 toegang tot jouw boekhouding. Even een bepaalde factuur raadplegen of een polis opzoeken? Dat kan nu eenvoudig vanaf je iPhone of Android telefoon.

Je hele digitale archief is te benaderen via dezelfde ordners die je al gewend bent. Open een ordner, vul een zoekwoord in en klik op het document dat je zoekt. Je kunt het document bekijken of mailen naar een relatie.

iphone app en android app

met de App heb je overal toegang tot jouw online boekhouding!

Iphone app ZZP

Pincode en Touch ID

Je kunt met de nieuwe App op twee manieren de toegang tot jouw boekhouding beveiligen. Door middel van een pincode met 5 cijfers of met jouw vingerafdruk.

Iphone app resultaten

Financiële monitor

In de App heb je een Realtime financiële monitor met 24/7 inzicht in de belangrijkste cijfers van jouw administratie op een overzichtelijke manier.

Iphone app overzicht

Overzicht administratie

Direct inzicht in de openstaande facturen en de mogelijkheid om door te klikken naar de omzet- en inkooplijsten. Zo kun je snel zien welke facturen er open staan.

Iphone en android app

Digitaal archief

Je hele digitale archief is te benaderen via dezelfde ordners die je al gewend bent in de webtool. Open een ordner, vul een zoekwoord in en klik op het document dat je zoekt.

Iphone app

Overzichtelijk startscherm

Vanaf het overzichtelijk startscherm kun je o.a. doorklikken naar het CRM met klanten, leveranciers, relaties of het Communicatieplatform met EasyZZP

Foto maken administratie

Bonnetjes direct aanleveren

Met de App kun je bonnetjes direct fotograferen en automatisch aanleveren. Kies voor de functie “bon invoeren”, neemt een foto en verstuurt het direct naar je administratie.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met EasyZZP?

Klik hier