Begin dit jaar heeft EasyZZP naast de locaties in Utrecht, Amsterdam en Zwolle ook een locatie geopend in Rotterdam. Veel ondernemers hebben zich inmiddels aangesloten bij onze locatie in Administratiekantoor Rotterdam en daar zijn wij erg blij mee. Vanwege de groei in deze regio zijn we per 22 augustus dan ook verhuisd naar een nieuwe representatieve locatie die beter te bereiken is voor onze klanten. “Door de ideale ligging langs de afrit van de A20 kunnen klanten gemakkelijk even langsrijden op de heen- of terugweg van hun klus om de administratie of aangiften door te nemen” aldus onze boekhouder Sander van der Kloes.

Onze nieuwe locatie is gevestigd in de regio Prins Alexander direct naast de afslag van de A20, op de grens tussen Rotterdam en Capelle aan Den IJssel. Onze locatie is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw “Barbizon Flexibel Office” op de begaande grond.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en binnen 1 minuut ben je op de snelweg. Ben je in de buurt? Kom gerust langs voor een kop koffie en om onze nieuwe locatie te bekijken.

Easy ZZP Rotterdam
Contactpersoon: Chantal van Helden
Barbizonlaan 104
2908 ME Capelle aan Den IJssel
Tel.: 010-2680774
Mail: Chantal@easyzzp.nl

Administratiekantoor Rotterdam

Hier kun je ons vinden:

Lees verder..

Lees ook: Administratiekantoor Rotterdam

Lees hier meer over administratiekantoor EasyZZP Rotterdam voor jou als ondernemer kan betekenen.
Lees verder..