Begin dit jaar heeft EasyZZP naast de locaties Utrecht, Amsterdam en Rotterdam een locatie geopend in Zwolle. Met veel enthousiasme is Dennis Otten begonnen en dat enthousiasme is niet onopgemerkt gebleven.

Veel ondernemers hebben de weg gevonden naar EasyZZP Zwolle en daar zijn wij erg trots op. Door het vertrouwen dat wij ontvangen van onze Administratiekantoor Zwolle nieuwe klanten hebben wij de volgende stap durven te nemen en zijn wij per 1 augustus verhuisd naar een nieuwe locatie.

“Naast het continu verbeteren van onze werkwijze kijken wij ook naar andere zaken die verbeterd kunnen worden zoals onze professionele uitstraling en onze bereikbaarheid” aldus Dennis Otten.

Op onze nieuwe locatie aan de Westerlaan 51 zijn we goed te bereiken per auto, openbaar vervoer en op loopafstand van Station en centrum van Zwolle. Onze nieuwe locatie is gevestigd in het oude post sorteercentrum, dat door City-Post omgebouwd is naar een bedrijfsverzamelgebouw met vele ondernemers.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig, en binnen 5 minuten ben je op snelweg. Ben je in de buurt? Kom gerust langs voor een kop koffie en om onze nieuwe locatie te bekijken.

Easy ZZP Zwolle
Contactpersoon: Dennis Otten
Westerlaan 51
8011 CA Zwolle

Tel.: 038-2020663
Mail: Dennis@easyzzp.nl

Lees verder..

Lees ook: EasyZZP Zwolle

Bekijk hier wat EasyZZP Zwolle voor jou kan betekenen
Lees verder..