Ondernemersdag Zwolle 19 september 2019

Rabobank en Ondernemersdagen.com hadden dit jaar weer een evenement gepland voor starters en bestaande ondernemers in het PEC-Zwolle stadion. Dit jaar was EasyZZP ook van de partij!

Er waren 120 enthousiaste ondernemers aanwezig die we hebben gesproken over administratie en het ondernemerschap. Naast alle leuke workshops en een informatiemarkt konden ze bij de EasyZZP stand een gloednieuwe Golfclubset winnen door het aantal koffiemokken en lepels te raden.

Winnaar golfclubset

De winnaar is geworden Sonja Baljeu. We hebben Sonja uitgenodigd op ons kantoor om de prijs in ontvangst te nemen. Het totaal aantal EasyZZP mokken waren in totaal 77 stuks. Sonja had 74 stuks geraden en is daarom de terechte winnaar van deze prijs.
Sonja is ergonoom en human factors specialist. Ze begeleidt professionals die goed zijn in hun vak maar op de een of andere manier vast lopen in de waan van de dag. Ze stelt een werk-management plan op zodat er weer balans komt in werk en ontspanning. Meer informatie over Sonja kun je vinden op sonjabaljeu.nl