Vacature Boekhouder / starter accountancy / assistent controller in Utrecht (HBO)

Vacature Boekhouder / starter accountancy / assistent controller in Utrecht

Herken jij je in onderstaande?

  • Ben jij net (of bijna) klaar met je HBO studie accountancy/bedrijfseconomie, SPD of fiscaal recht en klaar om te beginnen?
  • Of ben je al afgestudeerd in deze richting en heb je al enkele jaren werkervaring?
  • Zijn grote, stoffige en grijze kantoren niets voor jou?
  • Ben jij een ambitieuze financial en durf jij het aan om bij een snelgroeiend bedrijf te gaan werken?
  • Ken jij de ingewikkelde termen en het vakjargon maar houd jij het liever simpel en duidelijk?

Dan zoeken wij jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar iemand met een afgeronde financiële of fiscale HBO opleiding zoals accountancy, bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie SPD of fiscaal recht en economie. Je bent iemand die met beide benen op de grond staat en de klant graag wilt helpen. Je bent in staat om, na een inwerkperiode, zelfstandig een boekhouding te voeren en te controleren. Daarnaast heb je affiniteit met fiscale vraagstukken en werkzaamheden – zoals het opstellen van een aangifte IB of VPB – en bent bereid hierin verder te ontwikkelen. Je bent iemand die denkt in systemen en iedere herhaalde taak als een kans ziet om een automatiseringsslag toe te passen. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Utrecht.

Wat ga jij bij EasyZZP doen?

Op je eerste dag maak je kennis met jouw nieuwe collega’s. Tijdens een potje poolen en onder het genot van een kopje koffie krijg je al snel door dat ondernemers niet stil zitten. Onze klanten komen langs, bellen, appen en leveren dagelijks hun administratie digitaal aan. Wij staan ze met alle plezier zo snel mogelijk te woord. In de weken daaropvolgend loop je mee met diverse collega’s om zo alle fases van het bedienen van onze klanten mee te maken. Want uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en bedien jij de klanten van A tot Z. Je behandelt de offerteaanvraag, voert het kennismakingsgesprek, richt de administratie in, verwerkt de administraties, controleert de geautomatiseerde boekingen en doet het jaarwerk. Kortom: jij bent hét aanspreekpunt voor onze klanten! Uiteraard sta je er niet alleen voor. De rest van het team helpt je met de verwerkingen en ingewikkelde vraagstukken, daar zijn we tenslotte een team voor. Naast hard werken en lol maken, stimuleren we elkaar om altijd bezig te blijven met persoonlijke ontwikkeling.

Enkele praktische zaken

  • Wij werken met software van Yuki, Fiscaalgemak en nog enkele andere online applicaties
  • Hoewel automatiseren belangrijk is hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten
  • Er is ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling
  • Groei jij hard, dan groeit je salaris gewoon lekker mee!

Nog wat achtergrondinformatie over EasyZZP

EasyZZP is in 2013 opgericht door drie jonge en ambitieuze professionals. Wij zien onszelf graag als nieuwe toetreder die de bestaande orde van accountants en administratiekantoren graag wil verstoren. Wij hebben namelijk grote ambities! Hoewel we niet snel uitdagingen uit de weg gaan, richten wij ons op de middenmoter van de economie, de ZZP-sector en (kleinere) MKB ondernemers. Onze klanten zijn afkomstig van grote accountantskantoren, de boekhouder om de hoek of besluiten dat administratie zelf uitvoeren toch geen optie is. In een tijdsbestek van 4 jaar hebben wij vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle geopend en we groeien nog steeds als kool. In 2016 hebben we de “Accountancy Award” binnengesleept en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Maar naast de trots voelen we ons nog steeds strijdlustig om hard door te blijven groeien en nog veel mooie resultaten neer te zetten.
Bij EasyZZP kennen we een echte werkersmentaliteit, maar gelukkig maken we ook tijd om te lachen, eten en drinken. Daarnaast hebben we het goede voornemen om regelmatig met elkaar te sporten. De sfeer onderling en met onze klanten is correct maar zeker niet formeel. Waar wij het voor doen? 1) Tevreden klanten, 2) Een hechte club collega’s en 3) last but not least: Groeien en doorontwikkelen!

Heb jij naar aanleiding van deze vacature vragen of wil je even een kijkje nemen op ons kantoor? Mail dan met Dion@easyZZP.nl of bel naar 06 10 911 212.

Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie en CV naar dion@easyzzp.nl.